Tegeltrend van 2021 – De keramische tuintegel

Wie bezig is met het opknappen van de achter- of voortuin weet waarschijnlijk wel hoeveel keus je hebt als het gaat om de bestrating hiervan. Er zijn duizenden aanbieders met duizenden verschillende type bestrating waar je uit kunt kiezen. Kun jij dus wel wat advies gebruiken bij het kiezen van de juiste tuintegel? Wij leggen je graag uit waarom je in 2021 voor de keramische tuintegel moet gaan! Bij Klijn Online bieden we online een breed aanbod aan tegels, stenen en nog veel meer. Als we even terugkijken naar de bestellingen van afgelopen jaar is er een duidelijke favoriet, de keramische tegel. De keramische tegel was in 2020 al erg populair, maar zet in 2021 ook door, hoe dat komt?

Makkelijk te onderhouden

Een keramische tegel is als eerste gemakkelijk te onderhouden. Wanneer je tegels gebruikt als siertegel in de tuin bij het terras, wil je graag dat deze er netjes en bijgehouden uitzien. In dit geval houd je jouw terras dus eenvoudig schoon. Wel raden we aan om altijd even na te vragen of dit ook voor de keramische tegel geldt die je in het vizier hebt. Soms zitten er soorten tussen die helaas iets minder makkelijk schoon te maken zijn.

Hoogwaardige kwaliteit

De keramische tegels worden gemaakt uit klei en kwarts, daarna gaan ze in de oven op hoge temperaturen en worden ze gebakken. Hierdoor ontstaan er unieke printen en kleuren. De tegels zijn daardoor niet alleen mooi, maar zijn ook van hoogwaardige kwaliteit. Wil je zelf de keramische tuintegel plaatsen in je tuin, lees dan hier onze tips over het leggen van deze tegel: Tips…