Betontegels Eindhoven

Waarom betontegels

Betontegels aanleggen in Eindhoven kan met het uitgebreide assortiment van Klijn Online. Bij Klijn Online bieden we betontegels aan in diverse formaten en kleuren. Deze tegels kunnen wij leveren door heel Nederland tegen scherpe prijzen. We staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar om vragen te beantwoorden en bestellingen correct af te ronden.

Wanneer je je tuin of terras gaat opknappen of verbouwen heb je keus uit een ruim aanbod aan tegels, stenen en klinkers. Elke tegel of steen hij haar eigen kracht en beschikt over de look en de eigenschappen waar je naar op zoek bent. Bij Klijn Online raden we betontegels in Eindhoven iedereen aan.

Betontegels zijn sterk, slijtvast en hebben hierdoor een hoge draagkracht, ze kunnen dus zeker wel tegen een stootje. Ze zijn bestand tegen vorst en zullen niet zomaar kapotvriezen in de winter. Beton is daarnaast ook volledig recyclebaar en erg duurzaam. Wel moet je weten dat betontegels Eindhoven meer onderhoud vragen dan bijvoorbeeld een keramische tegel. Hoe je dit het beste kunt aanpakken leggen we je natuurlijk graag uit!

Assortiment betontegels Eindhoven

Wij leveren het gehele assortiment betontegels in Eindhoven en omgeving. In ons online assortiment heb je ruime keuze uit betontegels die variëren van kleur, afmeting, toepassing, nabewerking en nog veel meer. Filter op de eigenschappen die jij belangrijk vindt en de geschikte betontegels blijven voor je over.

Om je een idee te geven variëren de formaten van een betontegel van 20x20cm tot en met 120x120cm. Zo kies je zelf of je wilt gaan voor een kleine of een grote tegel. Ook variëren de tegels in dikte van 4cm tot en met 12cm.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Online bestellen

De betontegels bij Klijn Online zijn eenvoudig en betrouwbaar te bestellen. In het afrekenproces kun je zelf aangeven hoeveel tegels je nodig hebt. De prijzen die wij aangeven zijn per m2. Reken dus zelf van te voren goed uit voor hoeveel m2 oppervlakte je tegels nodig. Aarzel niet om onze hulp in te schakelen als je vragen hebt. Mocht je later toch nog meer tegels nodig hebben dan is dat geen probleem, onze tegels zijn direct uit voorraad leverbaar!

Download hier onze brochure >