Terrastegels Oss

Bij Klijn Online bezorgen we onze klanten een ruim aanbod aan terrastegels in Oss. Ieder mens heeft een eigen soort smaak en hier meer zorgen we ervoor dat er altijd een tegel bijzit zodat je jouw terras netjes kunt aanleggen. Binnen onze voorraad maken we onderscheidt tussen natuurstenen, keramische en betonnen tuintegels.

Betonnen tuintegels

De naam zegt het al, deze tegels zijn gemaakt van beton en we bieden deze tegel aan in vele soorten en maten. Wat deze tegels zo populair maakt is omdat ze heel goed betaalbaar zijn voor iedereen. Je vind deze mooie terrastegels in Oss tegen lage prijzen.

Keramische tegels

Het aanleggen van je tuin met Keramische tuintegels is de laatste tijd steeds populairder geworden. De prijs die je kwijt bent ligt over het algemeen wel wat hoger dan bij betontegels, maar daar krijg je wel een buitengewone kwaliteit terug. Kleuren blijven langer en er is minder snel slijtage te zien bij de tegels. Ook deze terrastegels in Oss bieden we aan in verschillende formaten en kleuren.

Natuursteen tuintegels.

Tuintegels bestaand uit natuursteen geven je tuin & terras een netter aanzicht. Omdat de tegels uit de natuur komen, is elke tegel ook net wat verschillend van de ander en ideaal om aan te leggen op het terras.

Verschillende formaten en afmetingen

Het grootste formaat tegel dat je kunt verkrijgen bij Klijn Online is 100 keer 100. Deze terrastegel is van een mooi groot formaat en een goede keuze voor wanneer je een grotere oppervlakte gaat aanleggen. Des te groter de tegel, des te groter het terras er ook uitziet. Op zoek naar een kleinere variant, dan is: 60×60 bijvoorbeeld weer een wat meer gebruikelijker formaat.

Buiten het grote scala aan terrastegels in Oss, verschillen al de tegels ook nog eens van omvang. Er zijn tegels van 30×30, maar er zijn ook tegels van 100×100. Voor welke grootte je gaat zorgt voor veel verschillen, alle formaten zorgen namelijk voor een andere beleving in je tuin.

Voor welke afmeting je ook gaat, bij Klijn Online hebben we genoeg keuze. Ook kun je op onze webshop met een filter zelf aangeven naar het gewenste formaat waar je voorkeur  naar uitgaat. Hier kun je bijvoorbeeld ook aangeven wat de omvang van de tegel moet zijn.

Kom in contact met Klijn Online

Bij Klijn Online hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in de tuinbranche en hebben we ook al vele tuinen verstrekt van terrastegels in Oss en omgeving. Ben je op zoek naar voorlichting, bijvoorbeeld eerst wat meer informatie of advies over de verschillende soorten tegels, kom dan in contact met ons zodat we je hiermee kunnen helpen!

Download hier onze brochure >