Bestrating aan laten leggen

Plaatsen waar wij aanleggen

Wij bezorgen onze producten door heel Nederland. Heb je iemand nodig die de bestrating aanlegt? Onze professionals kunnen het hele traject van je overnemen. Wij beschikken over de juiste machines om zowel op grote als kleine oppervlaktes bestrating aan te leggen en hebben meer dan 25 jaar ervaring. Mocht je werken met een tuinarchitect of hovenier, dan is een samenwerking voor ons niet vreemd. Wij zijn gewend om met deze partijen te werken.

Wij leveren door heel Nederland, maar we kunnen niet door heel Nederland ook je bestrating aanleggen. We zijn gevestigd in Kaatsheuvel en leggen bestrating aan in de regio. Het is namelijk belangrijk dat wij de situatie ter plaatse komen bekijken en opmeten om een prijs op maat te kunnen maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Zoals aangegeven leveren wij alle producten van onze webwinkel door heel Nederland. Gezien de reistijd kunnen we niet door heel Nederland de bestrating aanleggen.

Wij leggen de bestrating aan in de volgende plaatsen: Kaatsheuvel, Loon op Zand, Sprang-Capelle, Tilburg, De Moer, Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Elshout, Nieuwkuijk, Waspik en Dongen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De laatste trends

Tips & adviezen

Maak een afspraak

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: