Sierbestrating Tilburg

Creatief met bestrating

Zoekt u sierbestrating voor uw tuin? In Tilburg kunt u dan het beste terecht bij Klijn Online. U vindt bij ons een groot assortiment aan sierbestrating. Van gebakken waaltjes tot keramische tegels en natuursteen. Voor elke tuin, terras of oprit hebben wij de juiste sierbestrating. In Tilburg en omgeving hebben we inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd. U vindt bij ons service en klantvriendelijkheid, wij staan altijd klaar met een goed advies. Gaat u voor modern en strak terras? Of kiest u voor bestrating met een klassieke uitstraling? Het kan allemaal bij Klijn Online.

Grijze betontegels, je ziet nog vaak liggen op trottoirs en en pleinen. En dat is logisch, ze zijn praktisch en makkelijk in onderhoud. Maar natuurlijk niet echt mooi. In tuinen komen ze gelukkig niet meer zo vaak voor. Daar zie je steeds meer sierbestrating, ook in tuinen in Tilburg en omgeving. Uw tuin ziet er met mooie bestrating ook direct een stuk gezelliger uit. Sierbestrating is verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Grote tegels of tegels in rechthoekige formaten zijn op dit moment erg populair. Ook natuursteen in tuinen komt steeds vaker voor. Heeft u een iets kleiner budget? Kies dan voor trommelkasseien. Deze zijn makkelijk en snel te leggen en af te trillen. En deze vorm van sierbestrating heeft een prima prijs/kwaliteitverhouding. Of u nu een terras wilt bestraten of een oprit. Dit formaat is ook uitermate geschikt voor zware belasting.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Keramische tegels

Keramische tegels en natuursteen zijn prachtige producten met een lange levensduur. U moet er wel rekening mee houden dat beide in de stabilisatie (smeervloer) wordt gelegd. De voegen worden ingewassen, u heeft dus een geheel onderhoudsvrij terras. Natuursteen is een levendig product en kan dus verkleuren. Keramisch is kleur- en krasvast. Deze laatste soort is dan ook erg populair onder consumenten.

Sierbestrating bestellen

Voor wat voor sierbestrating u ook kiest, in Tilburg en omgeving moet u bij Klijn Online zijn. We hebben een uitgebreid assortiment en bezorgen desgewenst bij u thuis. Binnen 3 tot 5 werkdagen heeft u uw sierbestrating in Tilburg voor de deur staan. Bij ons kunt u ook terecht voor zand en grind en ook kunstgras. U kunt uw gehele tuin inrichten met de producten van Klijn Online. U weet dan zeker dat u de beste kwaliteit, prijs en service krijgt. Heeft u nog vragen of wilt u informeren naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via ons contactformulier.

Download hier onze brochure >