Gebakken waaltjes

Duurzaam

Gebakken waaltjes geven veel sfeer aan uw tuin of terras. Bij Klijn Online vindt u veel verschillende soorten gebakken bestrating. Gebakken waaltjes worden gebakken op een temperatuur van 1200 graden Celsius. Daardoor zijn ze bestand tegen extreme vorsten erg hoge temperaturen. Ook bij intensief dagelijks gebruik treedt er geen slijtage op. Sterker nog, gebakken waaltjes worden mooier naarmate de jaren verstrijken. Het is niet voor niets dat veel particulieren, maar ook bedrijven en gemeentes, kiezen voor gebakken bestrating.

Gebakken waaltjes zijn wat duurder in aanschaf dan een betonproduct maar daar staan heel veel voordelen tegenover. De levensduur is bijvoorbeeld vele malen langer. Zo blijven de stenen kleurvast en hebben een eigen uitstraling. Door de verscheidenheid aan kleuren oogt de steen erg bijzonder. De kleuren en structuren zijn goed zichtbaar. Maar er zijn ook verschillende formaten en legmogelijkheden. Deze steensoort past dan ook in elke tuin. Of u nu voor een moderne of klassieke uitstraling gaat. Klijn Online legt ze ook graag in combinatie met een keramische of natuursteentegel voor een bijzonder effect. Nog een voordeel is dat gebakken bestrating kan hergebruikt worden. U bent ook nog eens duurzaam bezig als u voor gebakken waaltjes kiest.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Gebakken waaltjes bestellen

Bij Klijn Online kunt u snel en eenvoudig uw bestrating bestellen. U hoeft er in principe nog eens de deur niet voor uit. Op onze website vindt u een uitgebreide collectie aan verschillende soorten bestrating. Van gebakken waaltjes tot keramische tegels en natuursteen. We hebben voor iedere smaak de juiste steen of tegel. Heeft u zand nodig om te bestraten? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. En we bezorgen het ook graag bij u thuis.  Als u de bestrating besteld hebt, moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 3 dagen. Het is daarnaast belangrijk dat wij de afgesproken plaats goed kunnen bereiken met onze vrachtwagen. Als dit niet het geval is, laat het dan weten. Wij denken mee over een oplossing.

Over ons

Bij Klijn Online vindt u sierbestrating zoals keramische terrastegels en gebakken waaltjes. Maar u kunt ook bij ons terecht voor veel verschillende soorten zand en grind of  kwalitatief hoogwaardig kunstgras. Heeft u deskundig advies nodig op het gebied van sierbestrating? Wij staan graag voor u klaar. Ons bedrijf is centraal gelegen in Kaatsheuvel en goed bereikbaar. Voor vragen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: