Keramische tegels Eindhoven

Keramische tegels aanleggen in Eindhoven is erg populair. De keramische tegel is een bekende tegelsoort dat vele voordelen biedt. Bij Klijn Online bieden we daarom ook een uitgebreid assortiment aan keramische tegels zodat er altijd een tegel tussen zit naar jouw wensen. Van groot tot klein, dik tot dun en in een donkere of juiste lichte kleur.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Voordelen keramische tegels

Waar je ook komt, een keramische tegel ziet er altijd goed uit, hoe dat kan lichten we graag even toe.

Onderhoudsvriendelijk

Het grootste voordeel van de keramische tegels Eindhoven is het feit dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Alle viezigheid dat op een keramische tegel valt, trekt hier niet in. De keramische tegels wordt namelijk gemaakt van klei en daarna gebakken in een hete oven. De tegels worden hard en nemen daardoor weinig vocht op en dus ook geen vuil. Laat je dus per ongeluk een glas limonade vallen, dan is dat geen reden tot paniek.

Kleurvast

Het tweede voordeel is de kleurvastheid. Hoelang de keramische tegel ook al de tuin ligt en hoeveel Uv-stralen er al op hebben geschenen, de tegel blijft zijn oorspronkelijke kleur behouden. Dit komt door het feit dat de keramische tegels van gebakken klei zijn gemaakt. Een keramische tegel plaatsen in Eindhoven is dus zeker een goede investering, je kunt ze jarenlang laten liggen.

Slijtvast

Naast het feit dat de keramische tegels hun oorspronkelijke kleur behouden, zijn ze ook slijtvast. Dit houdt in dat de tegels ook bestendig zijn tegen krassen. Dit komt ook weer door de harde klei waaruit de tegels zijn gemaakt. In elk opzicht is een keramische tegel dus een goed idee, zeker als je hier vaak te vinden bent met het gezin, familie en/ of vrienden.

Over Klijn Online

Bij Klijn Online hebben we al meer dan 25 jaar ervaring als het gaat om de bestrating van een terras of oprit. Wij zijn bekend met de nieuwste trends en weten wat er allemaal bij komt kijken als je keramische tegels in Eindhoven wilt plaatsen. Onze adviseurs staan daarom ook voor je klaar om vragen te beantwoorden of je te voorzien van adviezen. Wil je de producten liever eerst komen bezichtigen voordat je iets besteld, maak dan vrijblijvend met ons een afspraak in de showtuin.

Download hier onze brochure >