Kunstgras Breda

Veel voordelen

Op zoek naar kwalitatief goed kunstgras? In Breda moet u dan bij Klijn Online zijn. Ons kunstgras is niet van echt gras te onderscheiden. Wij zijn dan ook niet voor niets een specialist op het gebied van kunstgras. In Breda en omstreken hebben we al veel tuinen, maar ook openbare ruimtes, voorzien van nieuw gras. Want kunstgras komt steeds vaker voor in particuliere tuinen. En dat heeft verschillende redenen. Maar de belangrijkste is toch wel dat het onderhoudsvrij is. Nooit meer grasmaaien! Dat klinkt toch ideaal?

Naast makkelijk in onderhoud, heeft kunstgras nog meer voordelen. De kwaliteit van kunstgras is de laatste jaren enorm verbeterd. Daardoor is kunstgras bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Ook als u kinderen heeft, is kunstgras ideaal. Ze kunnen er heerlijk op spelen, zonder dat de grasmat er onder lijdt. En ook groene knieën, die bijna niet schoon te krijgen zijn, behoren tot het verleden. Klijn Online heeft in Homegrassgroup een goede leverancier van verschillende soorten kunstgras gevonden. Dit kunstgras voor in de tuin heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Interesse in kunstgras?

Stuur ons dan een mail naar [email protected] of bel met 0416 – 764 000. U kunt ook uw gegevens achterlaten via ons contactformulier en dan nemen we snel contact met u op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Echt gras of kunstgras

Als u toch liever voor echt gras gaat in plaats van kunstgras, dan is in Breda Klijn Online nog steeds het juiste adres. Want we kunnen uw tuin ook voorzien van echte grasmatten. Mensen met een grotere tuin kiezen vaak nog voor graszoden. Maar als u een kleinere tuin heeft, is kunstgras een prima alternatief. Uw tuin ziet er dan altijd groen en netjes uit. Ook bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstgras. Want onderhoud van het buitenterrein kan best een flinke kostenpost zijn. Daarnaast biedt kunstgras verschillende mogelijkheden. Geef bijvoorbeeld een unieke uitstraling aan uw pand met gras op kleur. Of verwerk uw logo in het gras. Dan weet u zeker dat u opvalt.

Over ons

Bij Klijn Online vindt u niet alleen alles op het gebied van kunstgras, maar ook sierbestrating zoals keramische terrastegels. Maar u kunt ook bij ons terecht voor veel verschillende soorten zand en grind. Eigenlijk voor alles wat u in uw tuin nodig heeft. Hebt u deskundig advies nodig op het gebied van kunstgras? In de regio Breda staan wij altijd voor u klaar. Ons bedrijf is centraal gelegen in Kaatsheuvel en goed bereikbaar. Daarnaast bezorgen we ook aan huis. En dat altijd tegen een vast tarief. Voor vragen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

Download hier onze brochure >