Sierbestrating

U bent op zoek naar een adres waar u uw sierbestrating kunt kopen. De keuze is enorm en het vinden van een juist adres is het allereerste waar u mee aan de slag kunt. Bij Klijn Online vindt u een enorm assortiment aan bestrating en kunt u vast en zeker vinden wat bij uw wensen en tuin of terras past. Wij staan altijd klaar voor het geven van advies dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Een bestrating voor de tuin, oprit of het terras kent vele vormen, kleuren, materialen, kwaliteiten en formaten. Wordt het groot of klein? Grote tegels zorgen voor een strakke rustige uitstraling terwijl u met de kleinere tegels voor een wat speelse inrichting kunt zorgen. Tegels genoeg, de juiste bestrating kopen vergt even wat inzicht en kennis die u zeker bij ons vindt.

Er zijn drie soorten materialen waaruit u kunt kiezen voor uw sierbestrating. En binnen elke categorie bestaan er natuurlijk verschillende smaken.

Beton

Betonnen tegels zijn er in verschillende uitvoeringen. Qua vorm en afwerking zijn er veel varianten te krijgen. Met of zonder facet bijvoorbeeld en met een glad oppervlak of juist een structuur. De kleur kan door en door zijn of alleen op de deklaag aanwezig. Bent u op zoek naar een heel specifiek soort tegel dan heeft u een grote kans deze te vinden. Het grote voordeel van betonnen tegels dat er nog eens bij komt, is dat ze betaalbaar zijn.

Keramisch

Dan zijn er keramische tegels, over het algemeen iets duurder dan de betontegel. Wat u ervoor terug krijgt is dat ze over een aantal bijzondere kwaliteiten beschikken. Deze buitentegels worden uit klei en kwarts gemaakt waarna ze op een hoge temperatuur in de oven worden gebakken. Daardoor zijn de van een hoogwaardige kwaliteit en gaan ze heel lang mee. Deze sierbestrating kras- en slijtvast en zijn minder snel beschadigingen te zien. Ze zijn uitermate geschikt voor een terras omdat ze niet poreus zijn. Vuil trekt er dus niet in en daarom zijn ze makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Lauwwarm water is genoeg.
Een hele belangrijke: keramische tegels zijn kleurvast. Een bestrating waarbij de kleur dus mooi behouden blijft door de jaren. Deze tegels kunnen in zand verwerkt worden mits er een speciale onderlaag wordt aangebracht. Op die manier heeft u het verwerkingsgemak van beton en de kwaliteiten van de keramische tegel. We hebben een heel uitgebreid assortiment keramische tegels. Variërend van een industriële betonlook tot een tegels die sprekend lijkt op natuursteen.

Natuursteen

Dan is er nog bestrating in natuursteen. Omdat deze gewonnen worden uit de natuur, is elke tegel uniek. Een repeterend patroon zult u dus niet meemaken. Het aanbrengen van een sierbestrating met natuursteen zorgt voor een natuurlijk en levendig terras. De prijzen van natuursteen fluctueren wel: vraag en aanbod worden bepaald door de natuur. Tekorten kunnen niet aangevuld worden door een fabriek. Dat is iets om rekening mee te houden.

Sierbestrating bestellen

Of u nu kiest voor sierbestrating met keramische tegels, natuursteen of gebakken stenen, bij onze webshop vindt u alles. Bent u er helemaal uit welke bestrating u wilt kopen, dan kunt u gemakkelijk bij ons bestellen via deze online shop. Onze webshop is gevuld met het hele assortiment en het meeste is gewoon bij ons op voorraad. U heeft uw tegels binnen 3 tot 5 dagen in huis. Onze vrachtwagen brengt het waar u wilt. De bezorgkosten zijn altijd 92,50 euro, ongeacht het volume. Uiterlijk een dag voor de bezorging ontvangt u bericht van ons op welke dag de levering komt.

Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen, dan zijn wij telefonisch bereikbaar. Niet alleen tegels, ook zand, grind en kunstgras of advies hierover vindt u bij ons.

Klijn Online

Met ruim 25 jaar aan ervaring is de kennis en ervaring met de materialen en verschillende tuininrichtingen groot. Voor ons is het een passie om tuinen en terrassen nog mooier te maken. Wij leveren hiervoor sierbestrating, kunstgras, zand, grind en split. In 2019 betrokken wij een nieuw pand met daarbij een buitenterrein. We hebben een showtuin in Kaatsheuvel waar u altijd inspiratie op kunt komen doen. Dit kan alleen op afspraak omdat wij graag de tijd voor uw vragen willen nemen. In onze webshop vindt u ook ons volledige assortiment aan bestrating die u kunt kopen.

Dus heeft u ergens vragen over voordat u uw bestrating kunt kopen, bel of mail ons dan gerust. We hebben voldoende ervaring om met u te onderzoeken wat het juiste product is. U vindt ons aan de Ierlandstraat in Kaatsheuvel. Maak eerst altijd een afspraak wanneer u hier langs wilt komen. U zult zeker ontdekken welke bestrating geschikt is om te kopen voor u. Wij zien u graag, tot dan!

Download hier onze brochure >