Straatzand

Waar wordt straatzand voor gebruikt?

Als u straatzand nodig heeft, bent u bij Klijn Online aan het goede adres. Wij hebben namelijk de beste kwaliteit straatzand altijd op voorraad. En om het nog makkelijker te maken bezorgen we ook nog thuis. Naast straatzand, kunt u bij ons ook terecht voor andere zandsoorten. Weet u niet zeker welke zandsoort u nodig heeft? Neem dan contact met ons op en u kunt een deskundig advies verwachten.

De naam zegt het eigenlijk al. Straatzand wordt voornamelijk gebruikt voor bestrating. Deze zandsoort is geschikt als toepassing onder diverse soorten bestrating. In plaats van straatzand spreekt men ook wel over zand voor een zandbed. Een belangrijke eis aan dit zand is dat het zuiver is en dat het geen leem of klei bevat. Het zand moet namelijk goed uit te vlakken zijn, bijvoorbeeld met een lange lat. En als straatzand vervuild is, kunnen er lelijke vlekken ontstaan in het straatwerk. Heeft u geen zand nodig voor bestrating maar voor ophoging of aanvulling? Dan kunt u misschien beter ophoogzand gebruiken. Weet u dit niet zeker? Neem dan contact met ons op.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Straatzand bestellen

Bij Klijn Online kunt u eenvoudig straatzand bestellen. Of u nu veel of weinig zand nodig heeft. Wij kunnen u bestelde zand namelijk leveren in een big bag. Maar we kunnen het ook los storten als u meer nodig heeft. Het is aan te bevelen om ongeveer 15 tot 20 centimeter zand aan te brengen voor uw straatwerk. U moet er ook rekening mee houden dat het zandbed verdicht moet worden om verzakkingen te voorkomen. Twijfelt u over de hoeveelheid of over welke zandsoort u het beste kunt gebruiken? Wij denken met u mee. Als u het zand besteld hebt, moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 3 dagen. Het is daarnaast belangrijk dat wij de afgesproken plaats goed kunnen bereiken met onze vrachtwagen. Als dit niet het geval is, laat het dan weten. Wij denken mee over een oplossing.

Over ons

Bij Klijn Online vindt u sierbestrating zoals keramische terrastegels. Maar u kunt ook bij ons terecht voor veel verschillende soorten zand en grind of kwalitatief hoogwaardig kunstgras. Heeft u deskundig advies nodig op het gebied van sierbestrating? Wij staan graag voor u klaar. Ons bedrijf is centraal gelegen in Kaatsheuvel en goed bereikbaar. Voor vragen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: