Tuinbestrating

Bent u op zoek naar het juiste adres voor goede kwaliteit aan tuinbestrating? Bij Klijn Online bieden we u de juiste keuze als het gaat om tuinbestrating, voor zowel het terras als de oprit. Een tuinbestrating, terrasbestrating of bestrating voor de oprit kent vele vormen, kleuren, materialen, kwaliteiten en formaten. Grote tegels maken een strakke rustige uitstraling, terwijl kleinere tegels voor een speelse inrichting zorgen. Tegels genoeg, de juiste tuinbestrating vinden vergt wat inzicht en kennis en die hebben wij u zeker te bieden.

Er zijn drie materiaalsoorten te kiezen voor uw tuinbestrating, terrasbestrating of bestrating van de oprit.

Beton

Betonnen terrasbestrating is er in verschillende uitvoeringen. Qua vorm en afwerking zijn veel varianten beschikbaar. Glad of juist met een structuur, met of zonder facet. De kleur kan van deze terrasbestrating kan door en door zijn of alleen aangebracht op de deklaag. Wanneer u op zoek bent naar een heel specifiek soort tegel dan is er een grote kans dat u deze vindt in beton. Wat een groot voordeel is van betonnen tegels is dat ze betaalbaar zijn.

Keramisch

Keramische tegels zijn over het algemeen iets duurder dan betontegels. Daar tegenover staat dat deze over een bijzondere kwaliteiten beschikken. Deze terrastegels worden uit klei en kwarts gemaakt en erg heet in de oven worden gebakken. Dit maakt dat ze van een hoogwaardige kwaliteit zijn en heel lang mee gaan. Op deze bestrating zijn minder snel beschadigingen te zien, ze zijn krasvast en slijtvast. Vuil trekt er niet in en daarom zijn ze makkelijk schoon te maken van algen en mos. Het onderhoud van deze terrasbestrating kan met lauwwarm water. Keramische tegels zijn kleurvast. Het is een bestrating waarbij de kleur mooi blijft bestaan door de jaren. Ons assortiment keramische tegels is zeer uitgebreid en varieert van een industriële betonlook tot tegels die sprekend lijken op natuursteen.

Natuursteen

Natuursteen wordt gewonnen uit de natuur en dat maakt dat elke tegel uniek is. Een patroon zult u dus niet zien. Tuinbestrating met natuursteen zorgt voor een natuurlijk en levendig terras op oprit. De prijzen van natuursteen zijn we aan veranderen onderhevig: de vraag en het aanbod worden immers bepaald door de natuur. Tekorten kan een fabriek niet aanvullen. Houd daar rekening mee wanneer u voor natuursteen kiest voor uw terrasbestrating of bestrating oprit.

Sierbestrating online bestellen

Wordt het sierbestrating met keramische tegels of natuursteen of worden het gebakken stenen: in onze webshop vindt u het allemaal. Bestellen gaat ook gemakkelijk via deze web shop. Het hele assortiment is in principe gewoon bij ons op voorraad. Onze vrachtwagen brengt het binnen 3 tot 5 dagen waar u wilt op de stoep. Voor de bezorging rekening wij altijd €92,50 euro, ongeacht het volume of de afstand. Uiterlijk een dag van tevoren krijgt u van ons bericht op welke dag de levering komt. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden bel ons gerust. Wij leveren niet alleen tegels, maar ook zand, grind en kunstgras.

Wij zijn Klijn Online

Klijn Online heeft al ruim 25 jaar aan ervaring en kennis met de materialen en verschillende tuininrichtingen. Het is onze passie om (sier)tuinen en buitenterrassen nog mooier te maken. Wij leveren sierbestrating, kunstgras, zand, grind en split om dit mogelijk te maken. In 2019 zijn wij in een nieuw pand gekomen met daarbij een eigen buitenterrein. Daar is ook onze showtuin waar u altijd inspiratie op kunt komen doen. Dit doen we alleen op afspraak zodat wij de tijd hebben voor u en uw vragen. In de webshop staat ons volledige assortiment aan tuinbestrating, terrasbestrating en bestrating voor een oprit.

Vragen?

Heeft u vragen over tuinbestrating, terrasbestrating en bestrating voor een oprit, of wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt in de webshop, bel of mail ons dan vrijblijvend. Iedere plek vraagt om een eigen soort steen of uitstraling. En ook dient u rekening te houden met de combinaties van de bestrating binnen uw tuin. Wij zoeken graag maar naar het juiste product. Maak eerst altijd een afspraak wanneer u langs wilt komen bij ons aan de Ierlandstraat 10a in Kaatsheuvel. We weten graag wanneer u komt zodat wij er ook zeker zijn voor het geven van advies. Wij zien u daar graag een keer, tot dan!

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: