Kunstgras tuin

Echt gras of kunstgras

Denkt u erover om kunstgras in uw tuin aan te leggen? Dan moet u bij Klijn Online zijn. Wij zijn dé specialist op het gebied van kunstgras. Sinds begin deze eeuw komt kunstgras steeds vaker voor in particuliere tuinen. En dat is niet vreemd. Kunstgras is namelijk erg makkelijk in onderhoud. En omdat de kwaliteit steeds beter wordt, is kunstgras tegenwoordig bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Klijn Online heeft in Homegrassgroup een goede leverancier van verschillende soorten kunstgras gevonden. Dit kunstgras voor in de tuin heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Klijn Online legt zowel echte graszoden als kunstgras in uw tuin aan. Mensen met een grotere tuin kiezen vaak nog voor graszoden. Maar als u een kleinere tuin heeft, kunt u beter kiezen voor kunstgras. Uw tuin ziet er dan altijd groen en netjes uit. En is ook nog eens onderhoudsvrij. Want kunstgras heeft als groot voordeel dat het makkelijk te onderhouden is. U hoeft geen gras meer te maaien en ook jaarlijks verticuteren en bemesten is niet meer nodig. Met kunstgras kunt u meteen van uw mooie tuin genieten. Ook bedrijven kiezen om deze redenen steeds vaker voor kunstgras. Want het onderhoud van het buitenterrein is best vaak een flinke kostenpost. Daarnaast biedt kunstgras verschillende mogelijkheden. Geef bijvoorbeeld een unieke uitstraling aan uw pand met gras op kleur. Of verwerk uw logo in het gras.

Interesse in kunstgras?

Stuur ons dan een mail naar [email protected] of bel met 0416 – 764 000. U kunt ook uw gegevens achterlaten via ons contactformulier en dan nemen we snel contact met u op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Aanleg kunstgras

Bij Klijn Online kunt u makkelijk en snel kunstgras bestellen. Wij hebben verschillende soorten in ons assortiment. Graag geven wij u deskundig advies over de verschillende soorten kunstgras. En indien gewenst kunnen wij ook de aanleg van het kunstgras in uw tuin verzorgen. Dan weet u zeker dat het door een echte vakman gedaan wordt. Neem contact met ons op om te informeren naar de verschillende mogelijkheden.

Over ons

Bij Klijn Online vindt u niet alleen alles op het gebied van kunstgras, maar ook sierbestrating zoals keramische terrastegels. Maar u kunt ook bij ons terecht voor veel verschillende soorten zand en grind. Eigenlijk voor alles wat u in uw tuin nodig heeft. Hebt u deskundig advies nodig op het gebied van kunstgras? Wij staan graag voor u klaar. Ons bedrijf is centraal gelegen in Kaatsheuvel en goed bereikbaar. Daarnaast bezorgen we ook desgevraagd ook aan huis. Voor vragen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

Download hier onze brochure >