Buitentegels Rosmalen

Voor buitentegels voor uw tuin in Rosmalen bent u bij Klijn Online aan het goede adres. Met trots en passie kunnen wij een breed assortiment aan buitentegels aanbieden. U kunt kiezen voor betontegels, natuursteen tegels, keramische tegels en veiligheidstegels. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze webshop of langs te komen bij onze showtuin gelegen in Kaatsheuvel. Zo krijgt u een nog beter idee over de mogelijkheden die er zijn.

Betontegels Rosmalen

Betontegels zijn gemaakt van zand en kleine steentjes ook wel beter bekend als grind. Met water worden deze 2 mengsels samen gevormd tot een betontegel. De betontegels kunnen in veel verschillende formaten en kleuren geproduceerd worden. Een ander groot voordeel is dat de tegels een toegankelijke prijs hebben, zo heb je voor niet al te veel geld een nieuwe tuin.

Keramische tegels Rosmalen

Keramische tegels zijn de laatste jaren heel erg in trek en dat is niet zonder reden. De keramische tegels zijn mooi en zijn kwalitatief erg goed. De kosten van deze tegels liggen net wat hoger dan de betontegels maar dat is het geld waard. Keramische tegels slijten minder snel en zijn kleurvast. U kunt dus met keramische tegels jaren vooruit.

Natuursteen tegels

Wist u dat natuursteen tegels uniek zijn? Doordat de tegels uit de natuur komen is elke tegel anders. Met het aanleggen van natuursteen tegels brengt u dus een uniek patroon in uw tuin waarvan u nog jaren kan genieten. Mocht u toch liever in het echt de tegels komen bekijken dan bent u van harte welkom bij onze showtuin. Onze professionals zullen u verder helpen met een advies op maat.

Advies op maat bij Klijn Online

Het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken voor uw buitentegels. Klijn Online heeft al ruim 25 jaar lang ervaring op het gebied van buitentegels en helpt u dus graag. Het maakt niet uit wat voor tuin u heeft of hoe u deze ingericht zou willen hebben samen komen we eruit! Voor een afspraak kunt u op onze webshop het contactformulier in kunnen vullen en anders kunt u ook altijd bellen naar 0416-764000.