Betontegels Rosmalen

Betontegels zorgen voor een nieuwe tuin

Betontegels voor uw nieuwe tuin? Dat kan bij Klijn Online. Met het uitgebreide assortiment aan betontegels heeft u genoeg keuze. U kunt geen verkeerde keuze maken als u kiest voor Klijn Online. Met de eerlijke prijs waarmee wij onze kwalitatief goede tegels aanbieden heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe tuintegels. Mocht u een bestelling plaatsen bij ons hoeft u niet wekenlang te wachten tot de tegels er eindelijk zijn, binnen 3 tot 5 werkdagen heeft u de betontegels in Rosmalen.

Als u geen zin heeft om elk jaar opnieuw uw tuin te moeten bestraten zijn betontegels perfect voor u. Naast dat de tegels jarenlang mee kunnen zijn ze ook vuilbestendig, het is niet de bedoeling dat u elke dag uw tegels moet schoonmaken. Dit zijn grote voordelen van betontegels. Met betontegels geef je je tuin een moderne en strakke uitstraling. Als u geen groene vingers heeft zijn betontegels voor in Rosmalen een perfecte keuze voor u. Doordat de tegels onderhoudsvriendelijk zijn is het alleen nog maar genieten na het aanleggen.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Verschillende soorten en maten

Betontegels zijn er in veel verschillende soorten en maten. De maten die wij kunnen aanbieden voor betontegels zijn 60×60, 50×50 en 30×30 centimeter. Klijn Online kan met 25 jaar lange ervaring een goed advies geven over welke betontegels het beste passen in uw tuin. Het is belangrijk dat de tegels goed worden aangelegd, voor het aanleggen van tegels hebben wij ook verschillende producten. Naast dat er een breed assortiment aan betontegels zijn is de prijs daarentegen ook voordelig. Wij van Klijn Online vinden het belangrijk dat de prijs betaalbaar is.

Juist gebruik van betontegels

Wanneer u ervoor kiest om betontegels te gebruiken is het belangrijk om te weten waar u de betontegels voor wilt gaan gebruiken. Wanneer u bijvoorbeeld de betontegels wilt gebruiken als oprit moeten de tegels wat dikker zijn omdat ze zwaarder belast worden. Wanneer u betontegels in Rosmalen wilt laten aanleggen voor uw tuin hoeven de betontegels niet zo dik te zijn omdat de tegels minder belast worden. Klijn Online weet precies in welke situatie welke type tegel het beste gebruikt kan worden.

Download hier onze brochure >