Keramische tegels

In vergelijking tot betonnen bestrating en natuursteen zijn keramische tegels voor buiten relatief nieuw. Ze vormen echter een zeer goed alternatief voor de traditionele vormen van bestrating. Sterker nog; ze hebben zelfs heel veel voordelen ten opzicht van beton en natuursteen. Keramische tegels zijn bijvoorbeeld uiterst kleurvast. Het is een gebakken product, dus de kleur vervaagt niet in de loop der jaren. De tegels zijn bovendien beter bestand tegen krassen en slijten. Schuivende tuinstoelen, naaldhakken en rijdend kinderspeelgoed veroorzaken dus niet snel beschadigingen op je nieuwe tegels. Ook nare vlekken, bijvoorbeeld van rode wijn of vetspetters van de barbecue, zijn in mum van tijd blijvend verwijderd.

Keramische buitentegels

Keramische buitentegels bieden veel voordelen t.o.v. betonnen buitentegels. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, kleurvast en bestand tegen krassen en slijten. Dit zijn veelgehoorde redenen om te kiezen voor dit product. Onze collectie keramische tegels zijn zeer betaalbaar.

Keramische buitentegels
Keramische buitentegels met onderlaag

Keramische buitentegels met onderlaag

We hebben naast tegels die volledig van keramiek zijn, twee soorten tegels met een geïntegreerde onderlaag. De Ceramiton is een keramische tegel op een betonnen onderlaag. Het grote voordeel van deze tegel ten opzichte van een gewone keramische tegel is dat je deze gewoon in zand kunt leggen.

De tweede soort is een revolutionair nieuw product: Ceramidrain. De Ceramidrain is een keramische tegel op een kunststof onderlaag die water kan bufferen en langzaam afgeeft aan de grond.

Keramische binnentegels

Onze keramische binnentegels hebben allemaal het formaat van 60×60 en zijn 1 centimeter dik. Ze sluiten perfect aan op onze Ceramiton buitentegels van hetzelfde formaat. Je kunt op deze manier zowel binnen als buiten dezelfde vloer aanleggen, zodat dit mooi in elkaar overloopt. De tegels zijn bestand tegen krassen en slijten en zijn kleurvast. Ook binnen kun je vele jaren genieten van je mooie vloer.

Keramische binnentegels

Toebehoren keramische tegels

Toebehoren keramische tegels