Grote tuintegels

Betonnen tuintegels

U bent op zoek naar grote tuintegels om bij uw huis of pand aan te leggen. U wilt waarschijnlijk een mooi nieuw terras aanleggen of een oprit maken met grote tegels. Of een bestaande situatie flink verbeteren rondom uw huis of pand. Kortom u heeft grote tuintegels voor buiten nodig. Voor de aanschaf van tegels dient u zich goed te laten informeren. U moet weten wat allemaal mogelijk is met tuintegels rondom uw woning. De keuze is tenslotte van invloed op hoe uw tuin, terras of oprit er uiteindelijk uit gaat zien en wat deze uitstraalt. Klijn Online kijkt graag met u mee naar het meest geschikte materiaal en adviseert als dat nodig is over hoe het aan te leggen is. De uitstraling, maar zeker ook uw beschikbare budget nemen we daarbij in acht. Er zijn heel veel soorten materialen die elk hun eigen eigenschappen en beperkingen hebben.

We hebben siertegels voor buiten vervaardigd uit beton in veel formaten beschikbaar en ook in heel veel kleuren. De vorm en afwerking van onze tuintegels verschillen van elkaar. Er zijn tegels met of zonder facet, met een vlakke bovenzijde of juist met een structuur er op. Helemaal door en door gekleurd of met een deklaag erop in kleur aangebracht. Bent u op zoek naar een hele specifieke soort grote tuintegels, dan is de kans groot dat een betonnen tegel past bij uw wensen. Betonnen tegels zijn erg namelijk betaalbaar en dat is een groot voordeel van deze soort.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Keramische grote of kleine tegels

Deze categorie kost dan weer over het algemeen wat meer dan de vorige categorie tuintegels. Ze beschikken over bijzondere kwaliteiten dat is de reden. Keramische grote tuintegels voor buiten zijn kleurvast. Dat houdt in dat de mooie kleur van de tegels blijft bestaan, ook na vele jaren met weersinvloeden zoals extreme hitte of extreme kou. Ze zijn kras- en slijtvast en daarom zie je minder snel voorkomende beschadigingen dan dat je dat op een betonnen tegel ziet. Qua verwerking zijn ze daarom ietsje duurder dan de andere tuintegels. Maar houd rekening met het feit dat duurder vaak ook veel voordelen biedt die u ook zeker moet afwegen. Een tuin leg je immers het liefst maar een keer aan en dan wil je klaar zijn.

Natuurstenen tuintegel

Tegels in natuursteen hebben we ook. Het zijn tegels waarvan het steen wordt gewonnen uit de natuur. Elke tegel is daarom uniek in zijn soort. Deze tuintegels zorgen voor een natuurlijk en levendig terras om uw huis. De prijzen hiervan worden bepaald door vraag van de mens en het aanbod uit de natuur, dat wat de natuur ons biedt. Als er een tekstra is dan is het niet direct op te lossen in een fabriek, maar zal de natuur de bron zijn en blijven.

Een keuze maken

Welke tuintegels passen nu het beste bij uw tuin en bij uw beschikbare budget?
De ene tegel is duurder dan de andere. Laat u goed informeren wat de reden is van het aankopen van duurdere tegels voor buiten. Op dit moment iets meer uitgeven oor uw grote tuintegels kan de levensduur en het uiterlijk van uw tuin opmerkelijk verbeteren. Elk jaar de tuin opnieuw aanleggen, heeft natuurlijk niemand zin in. Sommige tuintegels zijn bijvoorbeeld behandeld met een coating, en dat zorgt voor een hogere prijs. Maar door die behandeling met die coating blijft zo’n tegel wel veel langer mooi. Een meerprijs kan dus het overwegen waard zijn.

Wij horen graag hoe u uw tegels gaat toepassen. Niet alle tegels zijn namelijk ook geschikt voor alle plekken. Voor op een balkon worden namelijk andere keuzes gemaakt dan voor tegels in een grote tuin. Er zijn grote en kleine, zware en lichtgewicht tegels. Op een oprit is het verstandig om een dikkere tegel toe te passen, omdat deze zwaar wordt belast met voertuigen. Terwijl een balkon echt om iets anders vraagt.

Tenslotte zou u kunnen nadenken over wat u vooral doet op de tegels. Iemand die graag tuiniert vindt een beetje onkruid tussen de tegels een minder groot probleem dan iemand die juist het liefste wil zitten met een drankje en wil genieten van een strak aangelegde tuin.

Contact opnemen

De keuze in grote tuintegels is enorm groot en een juist adres voor goed advies en een groot assortiment is wat u nodig heeft. Bij Klijn Online hebben wij een enorm assortiment aan tuintegels en staan we klaar voor u met advies. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We hebben een grote showtuin in Kaatsheuvel waar u kunt komen kijken om wat inspiratie op te doen. We horen vaak dat dit erg fijn is om een beter beeld te krijgen van uw wensen. Hopelijk tot ziens bij Klijn Online in Kaatsheuvel!

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: