Verzendkosten, bezorging en levertijd

Verzendkosten

Om alles niet te moeilijk te maken, rekenen wij per order € 105,- verzendkosten, ongeacht het product of het volume. Dat is makkelijk rekenen toch?

Bezorging

Al onze producten worden met een vrachtwagen gebracht. De grootte van deze vrachtwagen is afhankelijk van de hoeveelheid die onze transporteur die dag moet bezorgen. Ook als u dus een relatief klein product bestelt, kan het zijn dat er een 18 meter vrachtwagen komt. Daarom is het belangrijk dat uw straat of wijk altijd goed bereikbaar is voor grote vrachtwagens. Twijfelt u of heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op. U kunt tijdens de bestelling specifieke opmerkingen voor onze chauffeur plaatsen. U ontvangt altijd uiterlijk 1 werkdag voor levering bericht, op welke dag de levering zal plaatsvinden.

Verwerking geleverd producten:
Controleer ontvangen materialen voor verwerking op juistheid van kleur, kwaliteit en aantal. Verwerk de materialen zoals beschreven op verwerkingsvoorschriften, welke kunnen worden opgevraagd bij ons. Klachten op (onjuist) verwerkte materialen worden niet in behandeling genomen. Reclamaties binnen 3 dagen na levering.

Levertijd

Al onze producten worden doorgaans binnen 3 á 5 werkdagen geleverd op route van onze transporteur. De leveringen vinden plaats op werkdagen (maandag t/m vrijdag). Bestellingen na 17.00 uur en in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. De eerstvolgende werkdag telt in dat geval dus nog niet als eerst mogelijke leverdag van de 3 á 5 werkdagen. Bestelt u dus op vrijdag na 17.00 uur, op zaterdag of op zondag, dan is het uiterlijk de volgende vrijdag in huis. Plan niet in om met onze producten op de dag van levering aan de slag te gaan, omdat de levering gedurende de gehele dag plaats kan vinden. Mocht u sneller geleverd willen hebben of echt op een bepaald dagdeel de producten nodig hebben, neem dan contact met ons op. Meestal is tegen meerprijs een spoedlevering mogelijk.

Uw bestelling wordt pas verwerkt en ingepland vanaf het moment dat de volledige betaling is ontvangen!

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: