Ruilen & retourneren

Retourneren van uw bestelling

Natuurlijk is het mogelijk uw ontvangen bestelling te retourneren. Dit is het herroepingsrecht, wat wettelijk is vastgelegd. Als consument heeft u 14 dagen na ontvangst van het product de tijd om de gesloten overeenkomst te ontbinden. Er zijn diverse mogelijkheden om uw ontvangen product te retourneren:

  • U kunt het product zelf terugbrengen.
  • Heeft u geen mogelijkheden tot vervoer, dan kunt u het product voldoende gefrankeerd naar ons retouradres zenden of het product door ons laten ophalen. Zie onderaan de pagina voor de tarieven hiervoor.

U dient het product zoveel mogelijk in originele staat te retourneren. Indien het product beschadigd of onvolledig wordt geretourneerd, zijn wij genoodzaakt de schade aan u door te berekenen.
U krijgt het aankoopbedrag van het product, inclusief eventuele bezorgkosten, zo spoedig mogelijk (doch altijd binnen 14 dagen na annulering) retour gestort. De retourstorting wordt uitgevoerd zodra het product retour is binnengekomen of u aantoont dat deze naar ons verzonden is, tenzij dat wij het product zelf komen ophalen. Een terugbetaling is altijd kosteloos voor u.

Retourvoorwaarden

Aan het retourneren van producten zijn enkele voorwaarden verbonden:

In principe wordt de terugbetaling retour gestort op dezelfde wijze als u betaald heeft.
De kosten voor terugzending zijn voor u als consument.
U dient het product binnen 14 dagen na annulering retour te zenden
Wilt u meer informatie over het herroepingsrecht of de algemene voorwaarden, lees dan onze Algemene Voorwaarden.

Tarieven ophaling/omruilingen

Wilt u uw geleverde bestelling door ons laten ophalen, dan betaalt u € 185,- per zending.
Wilt u uw geleverde bestelling door ons laten omruilen voor een ander product, dan betaalt u € 277,50 per zending.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn de volgende soorten producten:

Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn en producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken.

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: