Big Bag zand

Verschillende soorten zand

Heeft u een big bag zand nodig? Dan bent u bij Klijn Online aan het goede adres. U vindt bij ons verschillende soorten zand. Of u nu zand nodig heeft om specie van te maken of zand om tegels te leggen, u vindt het bij ons. Alle zandsoorten kunnen geleverd worden in big bags van 1 m3. Als u een grotere hoeveelheid nodig heeft, is het natuurlijk ook mogelijk om los te storten. Neem contact op als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden.

Zand is toch zand, zou u misschien denken. Maar niets is minder waar. Zand is er in allerlei soorten en maten. Zo is er grof zand, om bijvoorbeeld tussen de bestrating te vegen. Of fijn zand, ook wel speelzand genoemd. De naam zegt het al, deze zandsoort wordt veel gebruikt in zandbakken. Bij Klijn Online vindt u voor elk doel wel de juiste big bag zand. Al ons zand wordt gewonnen in de rivieren. Door bedrijven die hier de juiste vergunningen en machines voor hebben. Zij zuigen het zand uit het water om het vervolgens te scheiden. Het grovere zand wordt bijvoorbeeld gebruikt om specie of beton van te maken. Maar dit zand is ook perfect voor stabilisatie, bijvoorbeeld als u keramische- of natuursteentegels wilt leggen. Ophoog- en straatzand zijn fijnere zandsoorten die vooral gebruikt worden om iets op te vullen of op te hogen.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Bestellen en thuisbezorgen

Wilt u snel en makkelijk een big bag zand bestellen? Dan moet u bij ons zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment tegen een scherpe prijs. Weet u niet zeker welke zandsoort u nodig heeft? Neem dan contact met ons op voor een deskundig advies. Om het  u nog makkelijker te maken, bezorgen we uw big bag zand ook aan huis. Binnen 3 tot 5 werkdagen heeft u uw bestelde zand. Het is wel belangrijk dat wij de afgesproken plaats goed kunnen bereiken met onze vrachtwagen. Twijfelt u daarover? Laat het ons dan weten en wij denken mee over een oplossing.

Over ons

Klijn Online is een specialist op het gebied van sierbestrating. U vindt bij ons niet alleen grind, maar ook zand en veel verschillende soorten siertegels. Ons bedrijf is centraal gelegen in Kaatsheuvel en goed bereikbaar. Voor vragen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: