Keramische terrastegels

Wat zijn keramische tegels?

Klijn Online is een specialist op het gebied van keramische terrastegels. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment tegen een scherpe prijs. Van een industriële betonlook tot keramische tegels die sprekend op natuursteen lijken. We hebben altijd een tegel die bij u in de smaak valt. En ze zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Als u keramische terrastegels zoekt, bent u bij Klijn Online aan het goede adres.

Keramische tegels hebben een hoogwaardige kwaliteit omdat ze gemaakt worden uit klei en kwarts. daarna worden ze op hoge temperatuur gebakken in de oven. Zo ontstaan er diverse printjes en kleuren. De tegels zijn kleur- en krasvast en u heeft er jarenlang plezier van. Keramische tegels zijn uitermate geschikt voor een terras omdat deze tegel vrijwel niet poreus is. Zo kan er geen vuil intrekken zoals mos en algen. De tegels zijn makkelijk in onderhoud, de hogedrukreiniger mag zelfs niet gebruikt worden op dit soort tegels. Vaak volstaat lauwwarm water om aanslag van de tegels te verwijderen. U terras ziet er dan weer als nieuw uit.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Keramische tegels buiten

Keramische tegels zijn erg geschikt om buiten te leggen. Er zijn verschillende manieren om keramische terrastegels te leggen. Vaak worden ze in een cementlaag gelegd en later gevoegd voor een mooi resultaat. Laat dit over aan een specialist. Klijn Online heeft de juiste vakmensen die hierin gespecialiseerd zijn. U weet zeker dat u dan kwaliteit geleverd krijgt. Sinds kort zijn er ook verschillende keramische terrastegels van 3 centimeter dik om in het ophoogzand te leggen. Voordeel hiervan is dat de tegel alle goede eigenschappen heeft van een keramische tegel maar dat ze wel in het zand kunt leggen. Dat is een stuk goedkoper en ook makkelijker weer te veranderen. Wilt u weten wat voor u het voordeligst is? Neem dan contact met ons op voor een deskundig advies.

Over ons

Bij Klijn Online vindt u sierbestrating zoals keramische terrastegels. Maar u kunt ook bij ons terecht voor veel verschillende soorten zand en grind of kwalitatief hoogwaardig kunstgras. Eigenlijk voor alles wat u in uw tuin nodig heeft. Hebt u deskundig advies nodig op het gebied van sierbestrating? Wij staan graag voor u klaar. Ons bedrijf is centraal gelegen in Kaatsheuvel en goed bereikbaar. Daarnaast bezorgen we ook desgevraagd ook aan huis. Voor vragen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

Download hier onze brochure >