Keramische tuintegels

Keramische tuintegels

Welkom op de website van Klijn Online. U vindt ons en onze inspiratietuin met tegels in Kaatsheuvel. U bent op zoek naar keramische tuintegels om om uw huis of pand te leggen. U wilt misschien wel een mooi nieuw terras aanleggen of een oprit maken met een keramische tuintegel. U heeft tuintegels nodig, keramisch denkt u zelfs al aan. Maar er blijven dan nog zoveel keuzes over om te maken. En moet het werkelijk een keramische tuintegel zijn? Voor de aanschaf van keramische tuintegels dient u zich goed te laten informeren. Om zeker te zijn dat u uw tuintegels keramisch wilt.

U dient te weten wat er allemaal mogelijk is met tuintegels. De keuze is tenslotte van invloed op hoe uw tuin, terras of oprit er aan het eind van de streep uit gaat zien. De keuze van de tegel is van invloed op de uiteindelijk uitstraling. Klijn Online kijkt graag samen met u naar het meest geschikte materiaal. We geven advies wanneer dat nodig is over hoe het aan te leggen is. De uitstraling, maar zeker ook uw budget dat u wilt besteden nemen we mee in het hele verhaal.
Uw keuze is gevallen op keramische tuintegels. Maar weet u dat er heel veel soorten materialen zijn die elk hun eigen eigenschappen en beperkingen hebben?

Deze categorie kost over het algemeen wat meer dan bijvoorbeeld betonnen tuintegels die weer goedkoop zijn in de aanschaf. Dat is omdat ze over bijzondere kwaliteiten beschikken, dat is de reden. Keramische tuintegels die geschikt zijn voor buiten zijn ook kleurvast. Dat betekent dat de mooie kleur waar u voor bent gevallen van de tegels, ook daadwerkelijk blijft bestaan, ook na vele jaren met extreme weersinvloeden als hitte of extreme kou.

De keramische tuintegel is kras- en slijtvast waardoor je minder snel beschadigingen zult zien dan op een betonnen tegel bijvoorbeeld. Qua verwerking zijn ze daarom ook ietsje duurder dan de andere tuintegels in ons assortiment. Zijn tuintegels keramisch? Houd dan rekening met het feit dat duurder wel tegelijk veel voordelen biedt die u ook zeker dient af te wegen. Een tuin leg je immers het liefst een keer aan voor heel wat jaren plezier in uw tuin en niet om na een paar jaar weer te moeten investeren in nieuwe tuintegels, keramisch of een ander soort.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Beton en natuursteen

Andere opties zijn beton of natuursteen. We hebben tegels voor buiten gemaakt uit beton in veel formaten en ook in heel veel kleuren beschikbaar. De vorm en afwerking verschillen van elkaar: met of zonder facet, met een vlakke bovenzijde of juist met structuur. Door en door gekleurd of alleen de deklaag gekleurd. Betonnen tegels zijn erg betaalbaar, een groot voordeel van deze soort.

Tegels in natuursteen zijn ook in ons uitgebreide assortiment opgenomen. Het zijn tegels van steen dat wordt gewonnen uit de natuur. Elke tegel is daarom uniek in zijn soort en zie je maar een keer. Deze tuintegels van natuursteen zorgen -hoe kan het ook anders- voor een natuurlijk en levendig terras. De prijzen worden bepaald door vraag van de mens en het aanbod dat de natuur ons biedt. Als er een tekort bestaat, dan is het niet op te lossen door tegels bij te maken in een fabriek, maar zal de natuurlijke bron ze weer moeten bieden.

Een keuze maken

Welke keramische tuintegels passen nu het beste bij uw tuin en binnen uw gewenste budget?
De ene keramische tuintegel is duurder dan de andere. Laat u goed informeren wat de reden is van hoger geprijsde tuintegels, ook als die keramisch zijn. Iets meer besteden voor uw prachtige tuintegels kan de levensduur en de uitstraling van uw vernieuwde tuin opmerkelijk verbeteren. Elk jaar de tuin opnieuw aanleggen, dat wil natuurlijk niemand. Een speciale toegepaste coating bijvoorbeeld zorgt voor een hogere prijs. Maar door die behandeling blijft zo’n tegel wel veel langer mooi. Laat de kosten dus gerust uitleggen, een meerprijs kan het overwegen waard zijn.

Contact met Klijn Online

De keuze in grote of kleine keramische tuintegels is enorm en een juist adres met goed advies en een groot assortiment, dat is wat u nodig heeft. Klijn Online heeft een enorm assortiment aan tuintegels. We staan klaar voor u met vrijblijvend advies. Neem gerust contact op met ons. Kom ook eens kijken en inspiratie opdoen in onze grote showtuin in Kaatsheuvel. Daar is het fijn om een beter beeld te krijgen van tegels op het moment dat ze ook daadwerkelijk gelegd zijn.

We hopen u snel te mogen begroeten bij Klijn Online. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen. Onze contactgegevens vindt u op deze website. Tot ziens!

Download hier onze brochure >