Betonklinkers Breda

Waar zijn betonklinkers van gemaakt?

Betonklinkers in Breda zien er op het oog simpel uit, maar het effect wat deze betonklinkers geven is mooi en verzorgd. Wanneer u kiest om betonklinkers in Breda te laten leveren geeft u uw tuin een frisse opknapbeurt. Onze producten zijn duurzame kwaliteitsproducten, dit houdt in dat het geen verloren investering is. Met de betonklinkers heeft u garantie voor jarenlang plezier, deze klinkers zijn zo gemaakt dat ze slijtvast zijn en kleurecht. Of u nou een moderne of klassieke tuin heeft de betonklinkers liggen er prachtig.

Betonklinkers zijn ontzettend stevig en zijn geschikt voor al de 4 seizoenen. Betontegels worden gemaakt van cement, grind en zand. De kleur die de tegel krijgt heeft te maken met de kleurstoffen die toegevoegd worden, er zijn dus een tal van kleuren waar u uit kan kiezen. Wij willen u graag uitnodigen in onze showtuin als u er nog niet helemaal uit bent voor welke betonklinkers in Breda u wilt gaan. Een afspraak voor de showtuin is makkelijk te maken via de site of via een belletje, u kan dan rustig naar de mogelijkheden kijken en eventueel bespreken.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Een nieuw tuin met betonklinkers in Breda

Iedereen komt wel is op het punt dat een tuin een nieuw leven in geblazen moet worden. Het kan lastig zijn om een goed plan te bedenken om je tuin weer te laten stralen. Klijn Online helpt graag om een goed advies te geven. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, is de tuin modern of klassiek, het is allemaal geen probleem voor Klijn Online. Door 25 jaar ervaring kunnen wij een goed advies geven over de mogelijkheden van uw tuin. Een goed advies ongeacht de tuin zijn betonklinkers in Breda. Deze klinkers zijn eenvoudig maar geven wel een strakke moderne look aan uw tuin. Door deze klinkers in uw tuin te plaatsen bent u verzekerd van een goede en mooie kwaliteit.

Bestrating laten aanleggen

Mocht u betonklinkers in Breda hebben besteld bij Klijn Online en u heeft niet de tijd of zin om ook nog te bestraten zijn wij er voor u. Het is vanwege de reistijd niet mogelijk om overal te kunnen bestraten. Mocht u het willen bestraten kunt u altijd contact opnemen, vanuit daar gaan wij kijken of het mogelijk is om voor u te bestraten. Mocht u verder vragen of hulp nodig hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Download hier onze brochure >