Een groene tuin

Aandacht voor de natuur is er tegenwoordig volop. De oproepen om zuinig om te gaan met het milieu door bijvoorbeeld het verminderen van plastic en het eten van vlees worden door de mens serieus genomen. De documentaires van David Attenborough hebben daar een belangrijk aandeel in.

Dat we de natuur meer in acht moeten nemen, komt terug in deze tuintrend: een groene tuin. Mensen kiezen ervoor hun tuin meer groen aan te kleden en gebruik te maken van duurzame materialen die aansluiten bij het landschap. Zo zie je niet alleen natuur door een rondje te lopen, maar ook in je eigen tuin.

Bij Klijn Online vinden we dit een mooie trend en werken we graag mee aan een groene omgeving. Groen en planten zijn daarbij een belangrijk onderdeel, maar de juiste steen kan ook zeker bijdrage aan een groene tuin.

Welke steen past het beste bij een groene tuin?

Bij Klijn Online bieden we een breed aanbod aan tegels, klinkers, stenen en nog veel meer. Als wij advies mogen geven bij het kiezen van een tegel die past bij een groene tuin, dan zijn het de natuursteen tegels.

Deze tegels zijn uniek. Geen één tegel is hetzelfde waardoor je een mooi en uniek geheel creëert. De meest bekende soorten zijn:

  • Vietnam
  • Leisteen
  • Bluestone

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000