Kunstgras Tilburg

Veel mogelijkheden

Wilt u een grasmat die altijd groen is en weinig onderhoud nodig heeft? Kies dan voor kunstgras. In Tilburg is Klijn Online het aangewezen bedrijf als u kunstgras zoekt. U hoeft in uw vrije weekend voortaan niet meer achter de grasmaaier aan te lopen, met kunstgras kiest u voor onderhoudsvrij. Tegenwoordig is kunstgras bijna niet meer van echt gras te onderscheiden door een combinatie van verschillende groentinten en grassprieten die niet allemaal even lang zijn. Het kunstgras voelt stevig en zacht aan en houdt geen warmte vast. Uw gazon voelt tijdens warme dagen dus ook heerlijk koel aan. Wilt u meer informatie over kunstgras en woon u in Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gras associëren we het vaakst met een tuin. Maar er zijn met kunstgras nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een daktuin of balkon. Want dakbedekking, beton of stenen zijn de ideale ondergronden voor een mooie en strakke kunstgrasmat. Creëer met kunstgras in Tilburg uw eigen groene oase. Uw grasmat gaat jaren mee. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Interesse in kunstgras?

Stuur ons dan een mail naar [email protected] of bel met 0416 – 764 000. U kunt ook uw gegevens achterlaten via ons contactformulier en dan nemen we snel contact met u op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Aanschaf kunstgras

Bij Klijn Online vindt u alleen kwalitatief hoogwaardig kunstgras. Wij hebben in Homegrassgroup een goede leverancier van verschillende soorten kunstgras gevonden. Dit kunstgras voor in de tuin heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Kunstgras bestellen is heel eenvoudig. U vindt bij ons online verschillende soorten kunstgras. En natuurlijk geven wij u ook graag advies over wat het beste bij uw situatie past. En indien gewenst kunnen wij ook de aanleg van het kunstgras in uw tuin verzorgen. Dan weet u zeker dat het door een echte vakman gedaan wordt. Neem contact met ons op om te informeren naar de verschillende mogelijkheden.

Over ons

Bij Klijn Online vindt u niet alleen alles op het gebied van kunstgras, maar we zijn ook specialist in sierbestrating zoals keramische terrastegels, gebakken steensoorten en natuursteen. Maar u kunt ook bij ons terecht voor veel verschillende soorten zand en grind. Wij hebben alles wat u voor de aanleg van uw tuin nodig heeft. Hebt u deskundig advies nodig op het gebied van kunstgras? In Tilburg staan wij altijd voor u klaar. Ons bedrijf is centraal gelegen in Kaatsheuvel en goed bereikbaar. Daarnaast bezorgen we ook aan huis als u dat wenst. En dat altijd tegen een vast tarief. Voor vragen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

Download hier onze brochure >