Witzand

Wat is witzand?

Bij Klijn Online kunt u terecht voor witzand. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van zand, grind en sierbestrating. Zand is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar metselzand, speelzand of witzand, wij hebben het op voorraad. We brengen het zand desgewenst ook nog thuis. Voor al uw zand moet u dus bij Klijn Online zijn.

Witzand is geen officieel type zand. Wanneer u lichtgrijs zand zoekt om mee te bestraten, dan heeft u straatzand nodig. Maar als u witzand nodig heeft als bodem voor uw voliere dan zoekt u zilverzand of kwartszand. Dit is een fijnkorrelige, erg fijne zandsoort. Dit zand wordt vaak toegepast voor het bereiden van fijne mortel. Maar meestal wordt met witzand gewoon straatzand bedoeld. Dit type zand is gezeefd en daardoor  vrij van steentjes of schelpen. Door de samenstelling is het zand daarnaast voldoende waterdoorlatend en stabiliserend. Daardoor is witzand ideaal voor onder de bestrating van een tuinpad, oprit of terras. Wij leveren dit zand niet alleen aan particulieren, maar ook aan hoveniers en aannemers.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Witzand bestellen

Bent u op zoek naar witzand met goede eigenschappen om mee te bestraten? Klijn Online kan allerlei zandsoorten snel en voordelig leveren. En daar hoeft u niet eens de deur voor uit. Bestel uw zand makkelijk online en kies de juiste hoeveelheid. U kunt kiezen uit zand losgestort of leveren in zakken, ook wel big bags genoemd. Twijfelt u over de hoeveelheid of over welke zandsoort u het beste kunt gebruiken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een deskundig advies. Nog een voordeel: binnen 3 tot 5 werkdagen heeft u uw bestelde zand bij huis. U hoeft verder niets te doen. Het is wel belangrijk dat wij de afgesproken plaats goed kunnen bereiken met onze vrachtwagen. Weet u dat niet zeker? Laat het ons dan weten en wij denken mee over een oplossing.

Over ons

Bij Klijn Online vindt u de mooiste sierbestrating zoals keramische terrastegels of gebakken waaltjes. Maar u kunt ook bij ons terecht voor veel verschillende soorten zand en grind. En we kunnen uw tuin ook verfraaien met kwalitatief hoogwaardig kunstgras. Heeft u deskundig advies nodig op het gebied van sierbestrating? Wij staan graag voor u klaar. Ons bedrijf is centraal gelegen in Kaatsheuvel en goed bereikbaar. Voor vragen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: