Speelzand

Speelzand bij u thuis

Bent u op zoek naar speelzand? Bij Klijn Online hebben we het perfecte speelzand voor in de zandbak. Want zand dat geschikt is om in te spelen, moet aan een aantal eisen voldoen. Allereerst moet het schoon zijn. Zo mag het geen leem bevatten zodat spelende kinderen geen vieze knieën krijgen. Een andere belangrijke voorwaarde is dat speelzand ook niet te grof mag zijn. Kinderen kunnen dan hun armen of benen open halen aan de grove zandkorrels. Speelzand moet fijn zijn, en het liefst goed plakken voor eindeloos veel speelplezier.

Bij Klijn Online kunt u makkelijk en snel speelzand bestellen. Uiteraard tegen een zeer scherpe prijs. Bestel uw speelzand online. Wij leveren het zand in big bags maar het is ook mogelijk om het zand in bulk bij u thuis te leveren. Als u hier meer informatie over wilt hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben al op veel adressen speelzand mogen leveren. Niet alleen aan particulieren, maar ook aan scholen, speeltuinen en peuterspeelzalen. Wilt u uw zand los in uw tuin storten? Leg er dan eerst worteldoek onder. Zo voorkomt u dat er gras door het zand kan groeien. Wilt u uw zandbak vullen met zand? Ga dan uit van ongeveer 30 centimeter voor eindeloos veel speelplezier.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Bestellen en thuisbezorgen

Speelzand kunt u nu zeer eenvoudig bestellen bij Klijn Online. In principe hoeft u hier niet eens de deur voor uit. Handig toch? U bestelt uw zand online en wij bezorgen het ook nog eens thuis. Makkelijker kan toch niet? En dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Binnen 3 tot 5 werkdagen heeft u uw bestelde zand bij huis. Het is wel belangrijk dat wij de afgesproken plaats goed kunnen bereiken met onze vrachtwagen. Want wij bezorgen alleen met een grote vrachtwagen. Twijfelt u daarover? Laat het ons dan weten en wij denken mee over een oplossing.

Over ons

Klijn Online is een specialist op het gebied van sierbestrating. U vindt bij ons niet alleen zand en grind, maar ook veel verschillende soorten siertegels. Dus of u nu speelzand, brekerzand, metselzand, siergrind of keramische tegels nodig heeft, wij hebben het voor u. Maar ook voor kunstgras kunt u bij ons terecht. Ons bedrijf is centraal gelegen in Kaatsheuvel en goed bereikbaar. Voor vragen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: