Metselzand

Wat is metselzand?

Heeft u bouwplannen en daarvoor metselzand nodig? Bij Klijn Online bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van zand- en grind en hebben een uitgebreid assortiment van verschillende zandsoorten. En we bezorgen het desgewenst ook nog bij u thuis. U kunt kiezen voor een big bag of zand dat los gestort wordt. En dat allemaal tegen een scherpe prijs. Voor metselzand moet u dus bij Klijn Online zijn.

De naam zegt het eigenlijk al. Metselzand wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van metselmortel maar wordt ook in sommige betonmortels gebruikt. Deze zandsoort wordt in Nederlandse en Duitse rivieren gewonnen en vervolgens gezeefd totdat er korrels van 0 tot 2 millimeter overblijven. Metselzand is scherp zand, dat wil zeggen dat het een hoekige vorm heeft en erg hard is. Daarom is deze zandsoort uitermate geschikt als basis voor funderingen en muren omdat het sterker is dan andere zandsoorten. Metselzand wordt voornamelijk gebruikt om muren te metselen. Maar u kunt er ook gerust een zandbed voor bestrating mee aanleggen. Door hier scherp zand voor te gebruiken, zorgt u voor een goede drainage. Dit is dus een veelzijdige zandsoort die we veel verkopen.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Metselzand bestellen

Klijn Online kan metselzand snel en voordelig leveren. En daar hoeft u niet eens de deur voor uit. We kunnen het niet eenvoudiger maken. Bestel uw zand makkelijk online en kies de juiste hoeveelheid. Wilt u het zand in big bags of los geleverd krijgen? Alles is mogelijk. Twijfelt u over de hoeveelheid of over welke zandsoort u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een deskundig advies. Binnen 3 tot 5 werkdagen heeft u uw bestelde zand bij huis. Het is wel belangrijk dat wij de afgesproken plaats goed kunnen bereiken met onze vrachtwagen. Weet u dat niet zeker? Laat het ons dan weten en wij denken mee over een oplossing.

Over ons

Bij Klijn Online vindt u alles voor in uw tuin. Of u nu op zoek bent naar zand of grind, sierbestrating of kunstgras, wij hebben een uitgebreid assortiment. Kies bijvoorbeeld prachtige keramische tegels uit of bestraat uw oprit met gebakken waaltjes. U kunt bij ons ook altijd terecht voor een deskundig advies op het gebied van sierbestrating. Ons bedrijf is centraal gelegen in Kaatsheuvel en goed bereikbaar. Voor vragen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: