Siertegels

Zoekt u het adres voor de aankoop van uw nieuwe siertegels? Zoek dan niet verder, wij kunnen u helpen. Bij Klijn Online wacht u een enorm assortiment aan siertegels en kunt u vast en zeker de siertegel vinden die bij uw wensen, tuin of terras passen. Wij zijn er voor het geven van goed advies dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Een bestrating voor de tuin, oprit of het terras kent veel variaties in vormen, kleuren, materialen, kwaliteiten en formaten. Wordt het een grote of kleine siertegel? Grote tegels geven een tuin een strakke en meer rustige uitstraling dan wanneer u met kleinere tegels voor een wat speelse inrichting kunt zorgen. Tegels genoeg, de juiste bestrating kopen vergt even wat inzicht en kennis die u zeker bij ons vindt.

Bij Klijn Online bieden we 3 soorten materialen waaruit u kunt kiezen voor uw siertegels.

Siertegels van beton

Deze categorie tegels heeft verschillende uitvoeringen. Er zijn varianten qua vorm en afwerking verkrijgbaar. Met of zonder facet bijvoorbeeld en met een structuur of met juist een glad oppervlak. De kleur kan helemaal door de tegel zijn of alleen aangebracht zijn op de deklaag van de tegel. Indien u op zoek bent naar een hele specifieke soort tegel dan is de kans groot deze te vinden in beton. Een groot voordeel van betonnen tegels is dat ze betaalbaar zijn.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Keramische siertegels

Keramische tegels zijn over het algemeen iets duurder dan betontegels. Deze tegels beschikken dan ook over een aantal bijzondere kwaliteiten. Deze buitentegels worden van klei en kwarts gemaakt. Op een hoge temperatuur worden ze in de oven gebakken. Daardoor zijn de van een hoge kwaliteit en gaan ze erg lang mee. Deze siertegels zijn kras- en slijtvast en beschadigingen zijn nauwelijks te zien. Omdat ze niet poreus zijn worden ze vaak gebruikt voor de aanleg van terrassen. Vuil trekt er dus niet in en dat maakt dat ze makkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Schoonmaken met lauw warm water is genoeg.
Wat ook een groot pluspunt is, is dat keramische tegels kleurvast zijn. U heeft een bestrating waarbij de kleur mooi behouden blijft jaar na jaar. Deze siertegels kunnen in zand verwerkt worden maar dan moet er wel een speciale onderlaag worden aangebracht. Op die manier hebben ze dan het verwerkingsgemak van een betonnen siertegel en de kwaliteiten van de keramische tegel. Ons assortiment keramische tegels is zeer uitgebreid. We hebben ze variërend van een industriële betonlook tot een tegel die heel erg veel lijkt op een tegel van natuursteen.

Natuurstenen tegels

Bestrating in natuursteen is uiteraard ook verkrijgbaar bij Klijn Online. Omdat deze gewonnen worden uit de natuur, kunt u ervan uitgaan dat elke tegel uniek is in zijn soort. Een herhalend patroon zult u dus niet meemaken. Het aanbrengen van een sierbestrating met natuursteen resulteert in een natuurlijk en levendig terras. De prijzen van natuursteen veranderen wel steeds. Dat komt omdat dat beïnvloed wordt door vraag en aanbod. En tekorten kunnen nu immers niet aangevuld worden door een fabriek maar dat moet uit de natuur komen. Dat is wel iets om rekening mee te houden.

Uw siertegels bestellen

Worden het keramische tegels, natuurstenen of gebakken stenen, het kan nog alle kanten op. In onze webshop vindt u in ieder geval alles. Bent u er helemaal uit welke bestrating u wilt gaan aanschaffen, dan kunt u het simpel bij ons bestellen via deze webshop op onze site. Deze is gevuld met ons hele diverse assortiment en het meeste is gewoon bij ons op voorraad. Binnen 3 tot 5 dagen heeft u dan uw tegels in huis. Onze vrachtwagen lost waar u wilt. De bezorgkosten zijn €92,50, ongeacht het volume van uw bestelling. Uiterlijk een dag voor onze bezorging ontvangt u een bericht van ons op welke dag de levering aan komt.

Bent u ergens naar op zoek of heeft u vragen over uw project, dan kunt u ons altijd benaderen. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren. We hebben niet alleen tegels, maar ook zand, grind en kunstgras hebben wij in de verkoop zodat u alles bij een contactpersoon kunt laten verzorgen.

Klijn Online

Wij hebben ruim 25 jaar aan kennis en ervaring opgebouwd met de materialen en verschillende soorten tuininrichtingen. Het is onze passie om mee te helpen om tuinen en terrassen nog mooier te maken of nieuw aan te leggen. Wij leveren sierbestrating, kunstgras, zand, grind en split voor elk soort tuin of terras. Sinds 2019 zitten wij in een nieuw pand in Kaatsheuvel en hebben daarbij ook een eigen buitenterrein. Daar vindt u een showtuin waar u altijd inspiratie mag op komen doen. Dit kan echter alleen op afspraak, want wij willen graag de tijd voor uw vragen nemen. In onze webshop vindt u ook ons volledige assortiment aan bestrating.

U vindt onze siertuin en kantoor aan de Ierlandstraat in Kaatsheuvel. Wij zien u graag, tot dan!

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: