Keramische tegels Oosterhout

Over keramische tegels

Bent u op zoek naar keramische tegels voor uw huis/tuin in Oosterhout? Klijn Online heeft een ruim assortiment keramische tegels, zowel voor binnen als buiten, in diverse formaten. Van een industriële betonlook tot een natuursteen look. Alle tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

De keramische tegels worden gemaakt uit klei en kwarts en worden vervolgens op hoge temperatuur gebakken in de oven. Hierdoor kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit leveren met een lange duurzaamheid. Alle tegels zijn kleurvast, kras vast, onderhoudsvriendelijk, vuil werend en vorstbestendig. Wat vooral belangrijk is bij de buitentegels. Mos en algen kunnen niet in de tegels trekken omdat ze bijna niet poreus zijn. Het volstaat om met lauwwarm water aanslag van de tegels te verwijderen, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Dus geen geploeter met een hoge drukreiniger.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Gemakkelijk online bestellen

Wilt u keramische tegels bestellen voor uw huis/tuin in Oosterhout? Dat kan heel gemakkelijk online via onze website. U kiest de gewenste tegel door erop te klikken, dan geeft u het gewenste aantal tegels en plaatst deze in uw winkelmand. Twijfelt u over welke tegel het best bij uw huis of tuin past, dan adviseren wij u graag. Ook als u advies of hulp nodig heeft met betrekking tot het leggen van de tegels dan staan wij graag voor u klaar. Wij leveren de door u gewenste tegels binnen 3 tot 5 werkdagen op een goede manier. Heeft u nog ophoogzand of iets anders zoals grind nodig, ook dan kunt u bij ons terecht.

Contact

Met vragen of voor advies over keramische tegels in Oosterhout, kunt u contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar. U kunt zowel telefonisch als via het contactformulier contact met ons opnemen. Ook als u hulp nodig heeft bij het leggen van de tegels of het klaarmaken van de ondergrond kunt u ons inschakelen. Dus kunt u alles zelf of wilt u laten bestraten iedereen kan bij ons terecht. Wilt u de tegels eerst bekijken dan is het mogelijk om een afspraak in onze showtuin te maken.

Download hier onze brochure >