Brekerzand

Wat is brekerzand

Heeft u brekerzand nodig om uw terras opnieuw te bestraten? Bestel dit dan voordelig bij Klijn Online. We zijn specialist op het gebied van sierbestrating, zand en grind. U vindt bij ons een groot assortiment van verschillende soorten zand. Of u nu brekerzand, metselzand of speelzand nodig heeft, bij ons vindt u het altijd. We leveren in big bags maar grotere hoeveelheden kunnen we ook los storten. Daarnaast vinden wij service erg belangrijk. Heeft u nog vragen of juist advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Brekerzand staat ook wel bekend als veegzand. Deze zandsoort wordt dan ook gebruikt om in voegen te vegen als er net nieuwe bestrating ligt. Daardoor komen de stenen goed vast te liggen en gaan niet verschuiven bij hevige regenval of als er gewicht op komt te staan. De korrelgrootte van brekerzand varieert van 0 tot 2 millimeter.  Deze zandsoort heeft een grove structuur en bevat hoekige stukjes steen. Daardoor laat het water goed door en zorgt het voor een goede stabiliteit. Als u brekerzand gaat gebruiken, zorg er dan voor dat het goed droog is. Dan krijgt u geen vlekken en is het zand het makkelijkst in te vegen. Zorg er ook voor dat het zand zo goed mogelijk aangedrukt wordt en veeg het regelmatig in om de bestrating zo stabiel mogelijk te krijgen.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Bestellen

Het is heel eenvoudig om bij Klijn Online brekerzand te bestellen. U hoeft hiervoor niet eens de deur uit. Vanachter uw pc bestelt u de gewenste hoeveelheid zand en wij bezorgen het thuis. U kunt kiezen voor een big bag maar ook los gestort is mogelijk. En dat allemaal tegen een zeer scherp tarief. Binnen 3 tot 5 werkdagen heeft u uw bestelde zand bij huis. Het is wel belangrijk dat wij de afgesproken plaats goed kunnen bereiken met onze vrachtwagen. Weet u dat niet zeker? Laat het ons dan weten en wij denken mee over een oplossing.

Over ons

Klijn Online is een specialist op het gebied van sierbestrating. U vindt bij ons niet alleen zand en grind, maar ook  verschillende soorten siertegels. Dus of u nu brekerzand, metselzand, siergrind of keramische tegels nodig heeft, wij hebben het voor u. Maar ook voor kunstgras kunt u bij ons terecht. Ons bedrijf is centraal gelegen in Kaatsheuvel en goed bereikbaar. Voor vragen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: