Terrastegels Eindhoven

Bij Klijn Online leveren wij terrastegels in Eindhoven en de buurt daaromheen. Het maakt niet uit hoe klein of groot je bestelling is, wij vinden dat iedereen gebruik moet kunnen maken van ons assortiment en de snelle service. Ben je dus op zoek naar mooie en kwalitatief goede terrastegels in Eindhoven, kijk dan gerust eens rond en bestel de tegels waar je interesse naar uit gaat.

Assortiment aan terrastegels in Eindhoven

Bij Klijn Online bieden we onze klanten een ruim aanbod aan terrastegels. Iedereen heeft zijn of haar eigen stijl en op deze manier zorgen we ervoor dat er altijd een tegel bijzit zodat je jouw terras netjes kunt aanleggen. In ons assortiment maken we onderscheidt in betontegels, keramische tegels en natuursteen tuintegels.

Betontegels

Zoals de naam al zegt zijn deze tegels gemaakt van beton en bieden we deze tegel aan in vele formaten en kleuren. Het grootste voordeel van deze terrastegels is het feit dat ze heel goed betaalbaar zijn. Zo heb je hele mooie terrastegels in Eindhoven voor een leuke prijs.

Keramische tegels

Keramische terrastegels zijn ook erg populair. De kosten over het algemeen wel iets meer dan de betontegels, maar hiervoor krijg je ook een bijzondere kwaliteit terug. De kleur blijft lang mooi en er is minder snel slijtage te zien. Ook deze terrastegels in Eindhoven bieden we aan in diverse kleuren en formaten.

Natuursteen tuintegels

Natuursteen tegels geven je terras een unieke en natuurlijke look. Dit komt omdat de producten uit de natuur worden gewonnen, hierdoor is elke tegel ook net wat anders en ideaal om aan te leggen op het terras.

Verschillende formaten en afmetingen

Naast het uitgebreide assortiment aan terrastegels in Eindhoven, variëren al deze tegels ook nog eens van afmetingen. Zo zijn er tegels van 100×100, maar ook van 30×30. Het maakt wel degelijk uit voor welke afmeting je gaat, elk formaat zorgt namelijk voor een andere beleving.

Om te beginnen met de grootste tegel van 100×100. Deze terrastegel is van groot formaat en geschikt wanneer je ook een groot oppervlakte moet aanleggen. Hoe groter de tegel, hoe groter het terras ook oogt. De maat 60×60 is bijvoorbeeld weer een wat meer gebruikelijker formaat.

Voor welke je afmeting ook wilt gaan, bij Klijn Online bieden we genoeg opties en via de filter op onze webshop kun je zelf aangeven naar welk formaat je voorkeur uitgaat. Hierbij kun je ook aangeven wat de dikte van deze tegel mag zijn.

Kies voor Klijn Online

Klijn Online heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de tuinbranche en heeft ook al vele tuinen mogen voorzien van terrastegels in Eindhoven en de omgeving. Ontvang je bijvoorbeeld eerst graag wat meer informatie of advies over de soorten tegels, dan komen we graag met je in contact om je hierbij te helpen!

Download hier onze brochure >