Tegels buiten

Betonnen tegels

U bent op zoek naar tegels voor om uw huis of pand. U wilt een nieuw terras aanleggen of een oprit maken of misschien een bestaande situatie in uw tuin verbeteren. Kortom u heeft tegels voor buiten nodig. Voor tegels buiten dient u zich duidelijk te laten informeren. U moet weten wat allemaal mogelijk is voor tegels rondom uw woning. De keuze is tenslotte van invloed op de uitstraling die uw tuin, terras of oprit gaat krijgen. Klijn Online kijkt met u mee naar het materiaal en adviseert indien nodig over hoe het te leggen. De uitstraling maar ook het budget nemen we in acht. Er zijn heel veel soorten materialen met elk hun eigen kwaliteit en beperkingen.

We hebben tegels voor buiten van beton in veel formaten en in heel veel kleuren. Ook de vorm en afwerking van de tegels buiten kan verschillen. Er zijn buitentegels met of zonder facet, met een vlak oppervlak of juist met een structuur erop, helemaal door gekleurd of met een deklaag in kleur. Bent u op zoek naar een heel specifiek soort buitentegels, dan is de kans groot dat een betonnen (terras)tegel bij uw wensen past. Betonnen tegels zijn erg betaalbaar en dat is een groot voordeel.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Keramische tegels

Keramische tegels kosten dan weer over het algemeen wat meer. Ze beschikken dan ook over bijzondere kwaliteiten en zijn kleurvast. De mooie kleur blijft bestaan, ook na vele jaren weersinvloeden zoals extreme hitte of kou. Ze hebben een kras- en slijtvaste karakter en daarom zie je ook minder snel beschadigingen dan op een betonnen tegel. Qua verwerking zijn ze dan ook wat duurder voor gebruik als tegels buiten. Maar houd er rekening mee dat duurder vaak ook veel voordelen bied die u moet afwegen. Een tuin leg je immers liefst maar een keer aan.

Natuursteen

Tegels in natuursteen zijn er ook. Het is steen dat wordt gewonnen uit de natuur. Elke tegel is daarom uniek. Deze tegels buiten zorgen voor een natuurlijk en levendig terras. De prijzen van deze tegels worden bepaald door vraag en aanbod, dat wat de natuur biedt. Bestaat er een tekort dan is het niet direct op te lossen in een fabriek maar zal de natuur de bron zijn.

Keuzes maken

Welke tegels voor buiten passen bij uw tuin en bij uw beschikbare budget? De ene buitentegel is duurder dan de ander. Laat u goed informeren wat de reden is van duurdere tegels buiten. Op dit moment iets meer uitgeven kan de levensduur en het uiterlijk van uw tuin aanzienlijk verbeteren. Elk jaar de tuin opnieuw aanleggen, dat wil immers niemand. Sommige tegels zijn bijvoorbeeld behandeld met een coating wat meer kost dan zonder een behandeling. Maar met die coating blijft een tegel wel langer mooi. Een meerprijs is dus wellicht het overwegen waard.

Ook is van belang om te weten hoe u de tegels buiten gaat toepassen. Niet alle tegels voor buiten zijn ook geschikt voor alle plekken. Op een balkon worden andere keuzes gemaakt dan voor tegels in een grote tuin natuurlijk. Er zijn zware en lichtgewicht tegels. Op een oprit past u een dikkere tegel toe omdat deze zwaar wordt belast met voertuigen en dan niet moet breken of zakken. Tenslotte zou u kunnen nadenken over wat u gaat doen op de tegel. Vindt u graag tuinieren wel fijn en ontspannend? Dan vindt u onderhoud een minder groot probleem dan mensen die juist helemaal niet van tuinieren houden. Een beetje onkruid tussen de tegels vindt u dan een minder groot probleem dan iemand die voornamelijk wil zitten met een drankje en wil genieten van een strak aangelegde tuin zonder een grassprietje tussen de voegen.

Contact

U bent op zoek naar een juist adres voor uw tegels in de tuin of op het terrein. De keuze is groot en een juist adres is van groot belang om verder te kunnen. Bij Klijn Online hebben wij een enorm assortiment aan tegels voor buiten. Wij staan hier klaar met advies dus neem gerust contact met ons op. We hebben een grote showtuin om te komen kijken.

Tegels kennen veel vormen, kleuren, materialen, kwaliteiten en formaten. Grote tegels zorgen voor een strakke uitstraling met meer rust en kleinere tegels geven een wat speelse uitstraling. Tegels genoeg, maar de juiste tegel vinden vergt even wat inzicht en kennis. Die vindt u zeker bij ons. Heeft u vragen over onze tegels of bestrating? Wij zijn er voor u want iedere locatie vraagt om een eigen soort steen of uitstraling en daarmee helpen we u graag op weg naar uiteindelijk het vinden van het juiste product.

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: