Bestrating Eindhoven

Bestrating aanleggen met ons brede assortiment

Als u een nieuwe bestrating wilt bij u in Eindhoven bent u bij Klijn Online aan het juiste aders. Wij leveren onze producten door heel Nederland. Wat u ook bestelt; terrastegels, betontegels, keramische tegels, buitentegels, natuursteentegels of sierbestrating wij hebben het allemaal en leveren het bij u thuis zodat u weer lekker in uw eigen tuin kan genieten. Met al meer dan 25 jaar ervaring en passie in ons werk kunnen wij u goed helpen en adviseren. Wij zijn ervoor om u te helpen en u een lach op het gezicht te geven. We weten alle ins-en-outs van al onze producten waardoor wij u op de beste manier kunnen helpen en zo samen de beste bestrating voor u in Eindhoven weten te vinden.

Een bestrating aanleggen in Eindhoven kan met ons diverse aanbod van verschillende steensoorten. Elk van de steensoorten heeft zijn eigen kenmerken waar we u alles over kunnen vertellen. De verschillende soorten tegels die wij hebben bij Klijn Online onderscheiden zich door kleur en formaat, maar ook in prijs en onderhoudsvriendelijkheid. Zo kunnen we samen kijken welke bestrating het beste bij u past, We kijken samen naar uw eisen en wensen. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw tuin is, samen komen we uit de beste bestrating voor u in Eindhoven. Zo laten wij samen uw tuin weer stralen.

Kom gezellig langs

In het gezellige Kaatsheuvel hebben wij een showtuin met al onze tegels waar u goed kunt zien en ervaren hoe de tegels in het echt zijn. Het kan namelijk toch lastig zijn om de bestrating voor te stellen in Eindhoven vanaf een computer- of telefoonscherm. Veel klanten vinden het daarom fijn om de tegel ook eerst in het echt te zien. Daarom nodigen wij u met alle liefde uit om gezellig een keer langs te komen bij ons. Tijdens uw bezoek zal een van onze experts gezellig met u meelopen en u helpen en adviseren. Wij proberen u zo goed en duidelijk mogelijk te helpen zodat u zich alleen nog maar zorgen hoeft te maken over de kleur. Heeft u vragen dan kunt u ons ook altijd bellen of mailen.

Leveren en bestraten

Wachten op een levering is natuurlijk erg vervelend, want je wilt zo snel mogelijk aan de gang. Dat snappen wij ook en daarom leveren wij onze bestrating binnen 3 tot 5 dagen bij u thuis zodat u lekker snel kan beginnen. Als u er niet op zit te wachten om zelf de zware tegels of stenen te sjouwen. Willen wij graag voor u deze moeite uit handen nemen. Dan hoeft u alleen nog maar te genieten van het resultaat.

Download hier onze brochure >

Download hier onze brochure: