Elementen/blokken

Op deze pagina vind je een overzicht van allerlei elementen die je kunt gebruiken om bepaalde zones in je tuin te creëren. Denk aan het maken van een verhoogde border langs de rand van je tuin, een vierkant voor planten, speciale zwembadranden, zitelementen of plaats voor je fiets.

Betonpoeren

Als je wilt werken met een pergola of een afdak in je tuin, waarvan de palen op een betonnen fundering moeten rusten, kun je werken met betonpoeren. Deze zijn prefab gemaakt van beton en kun je direct in de grond zetten. Ze zijn voorzien van een steun, waar je de paal op kunt vastmaken.

Bielzen

Langwerpige bielzen van beton in diverse afmetingen. Ideaal voor het creëren van een afscheiding tussen bijvoorbeeld de bestrating en de beplanting. Kunnen ook in de hoogte gebruikt worden door ze op elkaar te stapelen en zo leuke elementen binnen de tuin te maken.

Bloembakken

Grasbetonblokken

Inritbanden

Molgoten

Muurblokken

Niveauverschillen in je tuin brengen een tuin tot leven. Diversiteit in hoogte maakt je tuin bovendien ruimtelijker door de dieptesuggestie. Betonnen muurelementen zijn ideaal om verhogingen zoals een border, muurtje, verhoogd terras, of tuinafscheiding te creëren.

Parkeerstootbanden

Traptredes

Wil je een verhoogd terras creëren of ligt een gedeelte van je tuin lager dan een ander deel van je tuin, dan kun je deze met traptredes aan elkaar verbinden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.

Rijwielblokken

Met deze rijwielblokken kun je het voorwiel van je fiets vastzetten en blijft je fiets stevig staan.

Steenstrips

Stroken

Trottoirbanden

Zitelementen

Zitelementen voegen een extra dimensie toe aan je tuin. Je kunt met het gebruik van zitelementen verrassende, rustige plekken creëren.

Zwembadranden

Met onze oudhollandse zwembadranden kun je een mooie afwerking rondom je zwembad maken in dezelfde stijl als de omliggende bestrating.