Eindhoven Buitentegels

Bent u voor in uw tuin in Eindhoven op zoek naar buitentegels? Bij Klijn online bent u bij het juiste adres. Met veel trots en passie in het werk laten wij graag ons brede assortiment aan u zien. We hebben verschillende soorten tegels in verschillende kleuren en combinaties, deze kunt u allemaal vinden op onze website. Als u ze liever in het echt even komt bekijken ontvangen wij u graag in onze showtuin. Bel of mail ons met vragen of om een afspraak te maken.

Betontegels

Met betontegels heeft u veel mogelijkheden. U kan ze gebruiken voor terrassen en opritten, maar ook als dektegels, symbooltegels en als parasolvoettegels. Toch zijn de tegels het populairste voor de tuin. Die worden voornamelijk gebruikt voor terrassen, stoeptegels in het gras en voor de oprit. De tegels zijn zo populair omdat ze in diverse kleuren, afmetingen en toepassingen beschikbaar zijn. Daarom is voor uw tuin in Eindhoven dit soort buitentegels ideaal.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn de laatste jaren veel populairder geworden en dat is natuurlijk niet zonder reden. Dat komt onder andere doordat het zeer kwalitatieve tegels zijn. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, kleurvast en bestand tegen krassen en slijten en dat is ideaal want buiten schuif je sneller met spullen en daar kunnen deze tegels goed tegen. Je krijgt daarom ook echt waar voor je geld. De sfeer die u kunt creëren in uw tuin in Eindhoven met deze buitentegels is rustig en strak.

Natuursteen tegels

Deze tegels geven een heel natuurlijk, rustig en net effect aan een tuin. De aanschaf van de natuursteen tegels is voor de lange termijn, ze gaan namelijk jarenlang mee. Natuursteen is eigenlijk verzamelnaam voor graniet, lavasteen, marmer, klaksteen, leisteen en kwartsiet. De tegels zijn per stuk allemaal uniek omdat de tegels 100% natuurlijk zijn. Ze worden niet in een fabriek gemaakt en dat zorgt voor unieke tekeningen op de tegels. De tegels zijn ideaal als u in Eindhoven natuurlijkere buitentegels wilt

Wij nodigen u graag uit

Wij nodigen u graag uit om een keer vanuit Eindhoven langs te komen voor buitentegels bij ons in het gezellige Kaatsheuvel. Wij kunnen tijdens het bezoek extra informatie geven over tegels, ook beantwoorden wij graag al de vragen die u heeft over de tegels of over het leggen. Wij proberen u zo goed en duidelijk mogelijk te helpen, zodat we samen de perfecte tegel voor u kunnen vinden. Ook kunt u voor vragen en advies altijd bellen of mailen.

Verzending

Niks is zo vervelend als lang moeten wachten tot iets binnen is. Daar houden wij ook niet van dus vandaar zijn onze verzendtijden naar Eindhoven voor buitentegels 3 tot 5 dagen. Wij proberen dit zo snel mogelijk te doen zodat u gelijk lekker aan de slag kan. Heeft u niet zulke groene vingers? Dan komen wij gezellig langs en doen we het voor u.