Over ons

Ruim 25 jaar geleden, is de passie voor bestrating begonnen. In de schoolvakanties en ieder vrij uur mocht ik bij mijn ooms van Jac Klijn en zonen bv uit Kaatsheuvel komen mee helpen met upperen bij de stratenmakers en het laden van bestrating in de vrachtwagens en bij particulieren.

Ik heb een aantal jaren de handelsscholen doorlopen en eindelijk, mochten we daarna fulltime gaan werken. Dat is wat ik het liefste deed. Lekker buiten met je handen bezig zijn en de omgang met klanten.

Naarmate dat ik ouder werd, kreeg ik meer taken als verkoop en inkoop van bestrating en andere bouwmaterialen. Het binnenwerken was ik rond mijn 30ste een beetje beu. Ik besloot op dat moment om voor mezelf te beginnen in met name de aanleg van de bestrating en het bijbehorende grondwerk. Ik ben voornamelijk actief in particuliere tuinen. De vraag van klanten of ze ook alles bij mij konden kopen bleef iedere keer terugkomen. Dus lever ik ook de materialen voor onze eigen werken die we aanleggen.

Nu is de vraag om alleen de materialen te leveren steeds groter geworden en zijn wij aan de volgende stap begonnen door een nieuwbouw kantoor met hal en buitenterrein te realiseren. Rond de bouwvakantie in 2019 zal het pand in gebruik genomen worden. Daarop vooruitlopend hebben we de webshop met onder andere producten die wij dagelijks gebruiken in onze eigen projecten geopend.

Dus heeft u ergens vragen over, dan horen wij graag van u.
Ervaring genoeg om u aan het juiste product te helpen!

Bezoek ook eens onze mooie showtuin in Kaatsheuvel. Hier kunt u inspiratie op doen. Let op alleen op afspraak te bezoeken.

Adres Showtuin Kaatsheuvel
Ierlandstraat 10a
5171 PD Kaatsheuvel
Maandag t/m zaterdag op afspraak open!
Bel 0416-764000 om een afspraak te maken.

Groeten Ramon Klijn
Klijn Online