Betontegels Oosterhout

Wat zijn betontegels?

Als u op zoekt bent naar goede kwaliteit betontegels voor een mooie prijs. Dan bent u bij Klijn Online aan het juiste aders. We hebben een groot assortiment aan betontegels voor u in Oosterhout. Onze tegels zijn in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Op onze website kunt u ze allemaal heel overzichtelijk vinden met de benodigde informatie erbij. Heeft u toch vragen over de tegels dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken of mailen. Zo kunnen we u veder helpen.

Een terras of oprit moet soms tegen een stootje kunnen. Daarvoor zijn betontegels, ook wel bekend als betondallen, ze worden gemaakt van zand, grint, poedercement en water. Deze ingrediënten worden door elkaar gemengd tot je cement krijgt. Vervolgens wordt het in een vorm gegoten en goed geperst. Uiteindelijk wordt de tegel goed gedroogd. Aan het einde van dit proces beschik je over sterke betontegels voor bij u in Oosterhout.

Pluspunten van een beton tegel

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Pluspunten van een beton tegel

Als u betontegels wilt in Oosterhout en omgeving is het natuurlijk fijn om te weten waarom u nu voor een betontegel gaat. De betontegel heeft een hoop voordelen zoals:

  • De tegels hebben een hoge draagkracht. Dat betekent dat ze veel kunnen dragen. Dit komt doordat ze uitermate sterk en slijtvast zijn.
  • De prijs-kwaliteitverhouding zijn van deze tegels erg interessant. Dit komt doordat ze goed betaalbaar zijn en u er een goede kwaliteit voor terugkrijgt.
  • De tegels gaan minstens 20 jaar mee, wat betekent dat beton een duurzaam product is. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor uzelf. U hoeft niet om de zoveel jaar een nieuwe bestrating te leggen.
  • Betontegels kunnen goed tegen weersinvloeden zoals vorst, omdat ze op waterdoorlatend gestabiliseerd zand geplaatst worden. Ook zullen ze niet in de wintermaanden kapotvriezen. In dit opzicht zijn betontegels ideaal.

Waarom betontegels?

Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten betontegels. Dus als u van plan bent om uw tuin een nieuwe look te geven dan zijn betontegels voor u in Oosterhout ideaal. De tegels worden steeds populairder omdat ze in veel verschillende kleuren en maten beschikbaar zijn. Zo kunt u de tegel veel persoonlijker en naar uw eigen smaak uitkiezen. Zodra u de perfecte tegel voor u zelf heeft gevonden en een bestelling heeft geplaatst bezorgen wij de tegels binnen 3 tot 5 dagen bij u thuis. Zodat u zo snel mogelijk lekker aan de gang kan.

Kom gezellig een keer langs

Heeft u een leuke tegel gevonden op de website maar weet u nog niet zeker of dat dé betontegel is voor bij u in Oosterhout? Dan nodige wij u uit om gezellig een keer langs te komen bij ons in de showtuin in Kaatsheuvel om zo de tegels in het echt te kunnen zien. Ook kunnen wij u tijdens uw bezoek extra informatie geven en vragen beatwoorden. Daarnaast kunt u ons altijd bellen of mailen met vragen.

Download hier onze brochure >