Betonklinkers Eindhoven

Samenstelling van betonklinkers

Betonklinkers worden vaak aanschaft voor de bestrating van wegen, opritten en terrassen. Ben je dus op zoek naar betonklinkers waarmee je jouw terras of oprit mooi kunt bestraten in Eindhoven en omgeving, dan ben je bij Klijn Online aan het juiste adres. Online bieden wij een ruim assortiment betonklinkers aan die wij persoonlijk in Eindhoven kunnen leveren. Hier kunt u op uw gemak wanneer u wilt een kijkje nemen. Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen, wij kunnen u dan tips en advies geven.

Maar hoe worden betonklinkers nu eigenlijk gemaakt? De klinkers worden samengesteld op basis van cement, zand, grind en eventuele kleurstoffen. Deze ingrediënten worden door elkaar gemengd en in een vorm gegoten. Na een proces waarin het mengsel moet uitharden beschik je over stevige klinkers die voor een lange tijd meegaan. Door deze combinatie aan materialen zijn de klinkers erg gemakkelijk te onderhouden en zijn ze goed bestand tegen alle weersinvloeden zoals regen, zo kan het water goed afgevoerd worden. Ook kunnen de betonklinkers zware belasting dragen omdat ze zo dik en stevig zijn. Tevens kunt u uw legpatroon helemaal zelf bepalen. Hierbij kunt u denken aan keperverband, halfsteensverband, wildverband of blokverband. Als de betonklinkers in uw tuin in Eindhoven liggen zullen ze een mooie en verzorgde uitstraling geven die u zelf hebt kunnen samenstellen.

Bijpassende producten

Kunt u iets niet vinden of heeft u advies of hulp nodig?
Stuur ons dan een mail of bel met 0416 – 764 000

Ruime keus

Bij Klijn Online bieden we je een ruime keuze uit betonklinkers die voor u in Eindhoven mooi zouden zijn. De betonklinkers zijn te verkrijgen in diverse kleuren, afmetingen en nog veel meer opties waar u persoonlijk uit kan kiezen. Zo kunt u bij ons de klinkers ook filteren op toepassing, nabewerking, vorstbestendigheid en nog veel meer. Op deze manier maken we het u een stuk gemakkelijker om een keuze te maken uit onze vele klinkers en kunt u makkelijker zien welke klinker het beste past bij u thuis.

Kom langs in onze showtuin

Hoe ziet de kleur er nou echt uit? Hoe groot zou die klinker nou echt zijn? Uit ervaring weten wij dat het soms niet echt makkelijk is om de juiste betonklinker uit te zoeken vanachter de computer. Daarom nodigen wij u dan ook graag uit om langs te komen in onze showtuin. Welke te vinden is in het sprookjesachtige Kaatsheuvel. Hier beschikken we over een showtuin waarin onze tegels en klinkers staan tentoongesteld. Zo kunt u de diverse producten met elkaar vergelijken en kunnen we u direct van persoonlijk advies voorzien. En samen kijken wat er het beste bij jullie past. En welke betonklinker er nu het beste in Eindhoven zou liggen. U kunt het beste bellen of mailen om een afspraak te maken dan kunnen we samen kijken naar de beste betonklinkers voor u.

Download hier onze brochure >